Ето коя е тайнствената жена до Слави Трифонов /СНИМКИ/

Жената до Слави Трифонов в последните три години е бившата спортна инструкторка Мартина Джорджевич. 26-годишната блондинка от смесен брак и Дългия се запознали в популярен столичен фитнес.Само няколко месеца след първата среща, Мартина се нанесла в едно от баровските имения на Слави в кв. Бояна, което той обитава в момента. Иначе не е тайна, че Трифонов разполага с поне 5 луксозни имота само на територията на София.

25 години по-младата изгора на Слави напуснала фитнеса по негово настояване. Сменила тотално средата си и живеела като птичка в златна клетка. Срещала се единствено с майка си на вечери и обеди в престижни ресторанти, а масрафът се поемал изцяло от Дългия. Саможертвата обаче си струвала, защото скъпите подаръци не закъснели и съвсем не се свеждали само до джобни за харчене.

Мартина хвърчи с луксозна лимузина с номер подобен на една от колите на Слави. Половинката на водещия сподели снимки, от които се вижда в какъв лукс се къпят. Тя вече познавала родата на Слави, но най-много си допаднала със сестра му Петя.

Преди броени дни блондинката показа скандален клип, на който се вози в един от джиповете на Трифонов, докато той шофира с опасна скорост и прави недопустими маневри на столичен булевард. Очевидно за да задържи интереса на младата си любовница Слави е готов да гази закона, на който уж толкова държи.

Говори се, че Слави отмъкнал Мартина от своя колега – сценариста Светльо Митев. Мартина го използвала за трамплин да се докопа до Дългия., Началото на връзката им съвпадна с безшумното напускане на сценариста. Това не е първата афера на дългия с жена на колега. Сред екипа се шушука, че е имал авантюра със съпругата на Борис Солтарийски – Аделина, пише „Ретро“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *