HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ето причината за смъртта на любовницата на Принц Чарлз

Бившата любовница на принц Чарлз починала от язва. Това свидетелстват последните разкрития за нея. Тара Палмър-Томпкинсън — хайлайф дама и светска лъвица си отиде преди дни на 45 години.

Смъртта й покруси най-вече принц Чарлз, с когото тя поддържаше близко приятелство дълги години. Двамата бяха близки приятели и се срещаха още преди смъртта на принцеса Даяна. След това Тара се превърна във втора майка на синовете му и особено на принц Хари.

Слухове дори носеха, че двамата може да се оженят, но за съжаление това така и не се случи. Вместо това принц Чарлз каза „Да“ на Камила, обявявайки, че Тара е само негова близка приятелка.

Смъртта й покруси дори кралското семейство, а слуховете твърдяха, че тумор в мозъка е коствал смъртта на младото момиче.

В крайна сметка се оказа, че това въобще не е вярно. И Тара всъщност е имала перфорирана язва, която е причинила смъртта й.

„Лекарските доклади ясно показват, че сестра ми не е имала тумор в мозъка. Причината за състоянието й е бил фактът, че е имала язва, която е предизвикала кръвоизлив и смъртта й. Всички знаем колко весела и щастлива бе последните дни. Тя дори се готвеше да празнува с приятели, да пътува и да запише нова песен“, споделя сестра й.

Разкритията слагат край на спекулациите, че автоимунно заболяване е унищожило светската лъвица. Някои спекулации гласяха, че е болна и от тумор в мозъка.

Както се оказа, тези слухове са напълно преувеличени. А семейството се постара да разсее слуховете около нея, предава разкрития.ком.

Бивша риалити звезда, актриса, певица, Тара Палмър — Томпкинсън е една от най-известните жени в Англия. Принц Чарлз неслучайно сподели, че се чувства разстроен от смъртта й. От друга страна двамата му синове запазиха мълчание. Но пред близки са споделили скръбта си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *