Ето пълен списък на участниците във „ВИП Брадър“!

Часове преди старта на „ВИП Брадър“ лъсна целият списък на участниците, които ще прекрачат прага на най-популярната къща в 20:00 часа, пише secret.bg.

Мария – фолк певица. Очаква се тя да разкрие любопитни подробности около раздялата си с милионерския син Християн Гущеров. Запознати са категорични обаче, че тя няма да посмее да каже каквото и да е пред камерите.

Сашка Васева – фолк певица. Тя ще бъде мрънкащият съквартирант, който ще наследи кака Лили в Къщата, тъй като страда от затворени пространства.

Маргарита Хранова – естрадна певица. Тя ще е представител на доскорошната популярна музика. Очакваше се на мястото й да влезе певица от „Тоника Домини“.

Дани Милев – музикант. Новият Вальо Михов, който ще се перчи като кавалер в Къщата, сваляйки красивите и доста по-млади съквартирантки.

Алфредо Торес – танцьор. Позитив и различен, ще се бори да носи радост в предаването, но дали ще успее, предстои да разберем.

Борис Петров – шеф готвач. Популярен дразнител, който ще създаде не един или два скандала.

Даниел Петканов – репортер в „Часът на Милен Цветков“. Цветен и весел, но дали ще остане такъв и в присъствието на бившата си изгора?

Александра Богданска – модел. Палава, но в същия момент и скромна. Все още обича Даниел Петканов. Мегз – дизайнер. Най-обсъжданата жена в България, която наложи нов модел за развиване на бизнес. Готова на всичко, за да бъде в медиите.

Енджи Касабие – диетолог. Автор на хранителните режими на едни от най-големите звезди в Холивуд, докато са в България. Дали ще се погрижи и съквартирантите да ядат здравословно и правилно, предстои да разберем.

Антон Стефанов – журналист. Блесна след като инсценира фалшиво предложение за брак на Миглена Ангелова. Не спази мъжката си дума никога да не влиза във „Вип Брадър.

Джулиана Гани – модел. Носител на редица титли за красота, сред които Мис Силикон. Неотдавна се омъжи за фитнес модела Станимир Ташев.

Атина Иванова – модел. Никому известна с големи претенции.

Йонислав Йотов (Тото) – изпълнител (Скандау). Един от идолите на младото поколение, особено след промоцията на последното им парче – „Мафия“.

Даниел Златков – футболист. Българският Кристиано Роналдо. Всички жени в Къщата ще се опитват да го свалят, но той е женен и е баща на две деца.

Николета Лозанова – модел. След като договорът й с „Папараци“ приключи, тя има нужда от нова работа, „ВИП Брадър“ е идеалната възможност да се върне в играта. Плеймейтката Николета Лозанова ще нахлуе в Къщата на 2 ноември веднага след като фолк певицата Мария напусне шоуто. Ни Ло ще се търкаля пред десетките камери до 16 ноември.

Водят се преговори и с други популярни българи, които да влязат на по-късен етап в предаването.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *