Ето това не знаехте за секса

Сексът играе важна роля в нашия живот, но малцина знаят за особените и интересни факти, с които може да се похвали този процес. Към дългия им списък учените постоянно добавят все нови и нови. Ето и поредната порция от 10 интересни факта за секса.

* Медиците неведнъж са изследвали бременни жени. Сега те са установили, че по време на последния триместър ембрионите момченца вече имат ерекция.

* Този факт е полезен за тези, които са решили да отслабват. По време на секс се изгарят до 300 калории. Затова сексът се смята за една от най-приятните диети.

* Турски учени са открили интересен факт. Оказва се пълните мъже могат по-дълго време да се занимават със секс, което е наистина приятна новина за дамите им. Обяснението е, че стройните и слаби мъже по-бързо свършват в сравнение със съперниците им с неголямо коремче.

* Историята е запомнила интересен факт относно най-дългия женски оргазъм. През 1966 г. жителка на САЩ е изпитала оргазъм в продължение на цели 43 секунди. Средно жените изпитват оргазъм около 4 секунди.

* Жените, които могат да изпитат оргазъм от предварителни ласки на гърдите и зърната са само 1% Затова жените трябва за запознаят мъжете си по-подробно с клитора, който има около 8000 нервни окончания, а мъжкият член – двойно по-малко.

* Жителка на Сибир от 1725 до 1765 г. родила 69 деца, сред които имало и близнаци, и тризнаци. Тя наистина е майка героиня!

* Възрастовата статистика за жените сочи, че само 30% от 80-годишните дами се занимават със секс и получават удоволствие от това. В същото време 70% от мъжете на тази възраст се чувстват младоци в леглото и са готови да палуват.

* Допамините, които се отделят в организма ни по време на секс му влияят толкова силно, колкото и наркотиците. Затова сексът може да бъде нареч наркотик, но с едно важно уточнение – полезен!

* Нарът повишава изключително силно сексуалната активност. В този плод се съдържат много вещества, които положително влияят на хормоналния ни фон. Достатъчна е само 1 чаша сок от нар, за да подобрите сексуалната функция.

* По-бързо се стига до оргазъм при в топла стая. Холандски учени са установили, че 80% от жените, които правят секс, обути в топли чорапи, стигат до оргазъм.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *