Ето шестте най-популярни оправдания, с които жените отказват секс

Колко често ви се случва да имате желание за секс, но половинката да няма желание за това? Има моменти, в които както жените, така и мъжете нямат настроение, чувстват се изморени и отпаднали и предпочитат да се наспят, отколкото да се потят в леглото. В други обаче те просто лъжат, за да избегнат интимния контакт „Боли ме главата“ е най-честото оправдание на жените, които искат да откажат секс. Това показва проучване на OnePoll.com, според което представителите на нежния пол са доста по-добри в маменето. Според данни от анкетите, 27% от мъжете признават, че си намират оправдание, за да избегнат секс. Един на всеки двама мъже посочва, че се оправдава, защото наистина е изпитвал умора, докато три четвърти от жените отговарят, че отхвърлят партньора си, защото не желаят да ги безпокоят. Ето 6 оправдания, с които отказват секс на партньорите си:

Боли ме главата
Заема първо място в класацията. Хроничното главоболие е сериозен проблем, от който страдат много хора, но ако чувате по-често тази причина, то със сигурност имате някакъв проблем в интимните отношения, който да разрешите. Може да има друг човек във връзката и затова жената да страни от вас, да не се справяте добре в леглото или просто да не е подходящият момент за ласки.

Спи ми се
В повечето случаи мъжете вярват на това оправдание, защото ежедневието на жената е доста натоварващо. Ако работата ѝ е твърде стресираща, ако имате деца и други отговорности като домашни любимци, то тя върши няколко неща едновременно. Не настоявайте, защото само ще ядосате жена си. Ако държите на нея, ще я разберете.

Уморена съм
Този отговор е свързан с предния. Мъжете също работят, понякога доста повече и е нормално да са изморени в края на деня. Ако се съмнявате, че жена ви лъже, поговорете с нея и научете какво я тревожи. Ако въпреки умората не може да заспи, със сигурност причината за липсата на секс е по-сериозна и тя размишлява върху нея.

Неразположена съм
Говорейки за секс, много жени споделят с приятелките си, че лъжат мъжете за месечния им цикъл. По този начин, ако те не са достатъчно информирани, може да чуят, че половинката им е неразположена два или три пъти в месеца. Разбира се, някои фактори могат да предизвикат хормонални промени, които да доведат до два цикъла – в началото и края на месеца, но това се случва по-рядко.

Утре ще ставам рано
Поредното оправдание, което жените използват, за да не правят секс. Ако го чуете, опитайте да бъдете по-настоятелни или помислете по какъв начин да предизвикате интереса на половинката си. Дори и да не правите секс, опитайте се следващия път да внесете разнообразие с някоя нова поза, играчка или афродизиак.

Ядосана съм ти
Чувайки тези думи, трябва да знаете, че сексът е идеалният начин за помиряване между двама души. Понякога мъжът не може да разбере реалната причина за яда на жената, но предпочита да не говори по темата. Но най-често дамите очакват разговор и да бъде проявено някакво разбиране към тях. Ако искате да правите секс, опитайте се да се извините и оправите по-бързо настроението на жена си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *