HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ето я зловещата ММА банда “Убивай, изнасилвай, контролирай”! Първи снимки!

Банда от 7 ММА бойци беше задържана заради участие в организирана престъпна група, занимаваща се с продажба на наркотици в Бургас и околните курорти, предава Флагман.

Спецпрокуратурата е повдигнала обвинения вече срещу някои от членовете на криминалната групировка – това са Теодор Бангеев, Георги Карчев, Илко Паскалев, Димитър Киров, Георги Иванов, Радослав Пехливанов и Филип Чорио.

Според специализираната прокуратура те са извършвали широк спектър от престъпления, налагали са монопол при производството и разпространението на наркотици по жесток и свиреп начин, вземайки пример от известна американска банда МS 13, чието мото е “Убивай, изн*силвай, контролирай”.

Групата е действала брутално и понякога е пребивала показно случайни лица в заведенията, за да покажат мощ, твърдят от прокуратурата.

Не е известно кой е босът на ОПГ-то, защото е повече от ясно, че няма как момчета на възраст 20-21 години сами да изградят жестока, според държавното обвинение, наркогрупа, наподобяваща силовите структури от 90-те години.

Към момента липсва всякаква информация за наличието на техния главатар. Има само догадки, свързващи ги с влиятелни фигури в ъндърграунда. Името на боса може и никога да не излезе – малко вероятно, почти невъзможно, някой от 7-те ММА бойци да пропее, за да издаде омертата.

Първите от култовата банда са Теодор Бангеев и Георги Карчев. Те са стари познайници на полицията. В края на 2015 година тогава 19-годишният Теодор, заедно със своя авер Георги отказаха да преминат през детектора за метал в „Съдебната палата” в Бургас. Тогава Теодор се закани на съдебните охранители, като ги предизвика „Елате на ринга да ви разцепя!”.

23-годишният Илко Паскалев бе един от първите задържани при спецакцията на служителите на „Криминална полиция” в Бургас . Той е от Полски извор, община Камено. Илко е син на влиятелна личност в местния бизнес.

Димитър Киров е 21-годишен от Бургас. Той е известен сред приятелите с прякора Марангоза.

Филип Чорио – бургазлията с албански корени, който превърнал апартамента си в наркооранжерия и лаборатория, чието производство стига да задоволи наркоглада в половин Бургас и околията. Домашната оранжерия на Чорио се намирала в жилищен блок и била високо професионално подготвена.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *