Ето я новата “Девойка Кюстендилска пролет” 2017

С голям спектакъл на открито в Кюстендил избраха новата „Девойка Кюстендилска пролет” 2017 – Ралица Емилова Велинова. Нейни подгласнички са – Даниела Стоименова и Теодора Атанасова.

„Девойка на публиката“стана – Евелина Василева, която бе избрана чрез sms-гласуване, продължило и по време на конкурса.

Победителката в „Девойка Кюстендилска пролет 2017” получава парична награда от 1500 лв., а двете й подгласнички  и „Девойка на публиката” по 850 лв. Всички участнички получават от Община Кюстендил  подарък – официалните тоалети и обувките,  с които участват в спектакъла, както и луксозни албуми със снимки.

В празничната програма взеха участие финалистите от най-гледаните музикални предавания – Виктория Георгиева и Искрен Тончев-Искрата, както и любимката на поколения Силвия Кацарова, заедно с нашумялата у нас и в чужбина Теди Кацарова.

Водещи на събитието бяха лицата на модерната журналистика на  „Преди обед” – Александър Кадиев  и „Култ” – Петя Дикова.

Тържествата по случай празника „Кюстендилска пролет” ще продължат на 21 март от 11:00 часа на площад „Велбъжд”, където ще бъде отслужен молебен за здравето на кюстендилци и ритуал по предаването на символите на града. В празничната програма ще вземат участие Стефан Диомов и „5-те сезона”, както и народният изпълнител Николай Славеев.

За първи път в местността „Хисарлъка” от 13.00 часа ще стартира програмата на новоизградената сцена, част от Късноантичната и средновековна крепост с участието на Стефан Диомов и „5-те сезона”.

Малко по-късно от 14:30 часа на сцена „Хисарлъка” ще се изявят танцови състави от Община Кюстендил.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Пешо

    Като нацапате снимката с надписи, какво си мислите, че сте публикували?Вие просто сте я оакали!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *