Ето я порасналата внучка на Дарина Павлова

Внучката на Дарина Павлова – Алба, навърши три години, но баба й я е виждала само два пъти досега. Малката чаровница все повече заприличва на майка си Венцеслава, но за съжаление вижда нейните роднини по-рядко, отколкото тези на баща си.
Баба й Дарина се изявява като светска лъвица и обичайно посещава най-известните партита и фестивали из цялото земно кълбо. В същото време пропуска най-хубавите години от живота на Алба, но не изглежда да съжалява за това.
За малкото момиченце се грижи баба му Хадра Микнас, която е майка на баща му – Тарек.Още от раждането си на 4 декември 2015 година, малката Алба е истинска милионерка. Веднага след раждането й, дядо й Акрем Микнас, който е пионер в рекламния бизнес на Близкия изток й е отворил сметка, в която прехвърля печалбите от един от хотелите си в Дубай.

Така бебето ще бъде осигурено за няколко живота, докато навърши пълнолетие.

Самата Венцислава също се радва на изключително добро финансово състояние и двамата с Тарек се стараят да осигурят на дъщеря си охолството и лукса, които й се полагат. Още повече, че тя е първородна внучка на фамилията Павлови, а леля й и вуйчо я обожават.

Що се отнася до Дарина, преди раждането на бебето, тя се изнесе в Дубай, за да бъде близо до дъщеря си по време на събитието. Павлова тайно се надявала да кръстят внучето на покойния й съпруг, но това така и не се случило.

Втората среща между баба и внучка бе на втория рожден ден на Алба, когато Дарина събра цялото семейство на пищна гощавка в Дубай, пише “Ретро”.

Оттогава обаче милионерката не е виждала своята внучка, тъй като живее в Италия. Гледа как Алба расте под грижите на баба Хадра, с която очевидно детето изгражда силна връзка.

Дарина обаче не се чувства гузна, че е виждала детето само два пъти досега. Тя не е истинска баба на Алба, тъй като е мащеха на Венцислава. Що се отнася до истинската майка на първата дъщеря на Павлов – Антоанета Чергиланова, тя също почти не се отделя от внучката си и дори се премести в Дубай.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *