Ето 10 грешки на жените в секса, които дразнят мъжете най-много

Докато мъжете пишат самокритични статии от типа “40 грешки на мъжа в леглото”, дамите също могат да се погледнат отстрани и да разберат най-сетне, че любимият им партньор не е нито бик за разплод, нито робот. Той не е длъжен да бъде идеален любовник и да отгатва всичките ви сексуални прищевки чрез телепатия. Особено ако досега нито веднъж не сте си направили труда да го попитате какво му харесва и какво мрази… Нека да видим кои са онези привички и действие на жените в леглото, които най-много дразнят мъжете:

Поза “морска звезда”
Да легнете неподвижно и да затворите очи е сигурно най-лошото, което можете да направите. Мъжът държи да знае, че партньорката му е стигнала с него до секс не от липса на друг избор, а от силно желание. Затова различните страстни и нежни движения от ваша страна се приветстват с две ръце. Както и блажените стонове, учестеното дишане и искрените изпъшквания. Тук обаче внимавайте – недейте да вдигате врява, все едно сте на стадиона. Театралността на места е уместна, но в леглото е излишна.

Бъбривост
Ако ви се водят задушевни разговори, направете го преди или след секса. Но не и по време на любовната игра! Мъжът възприема говоренето по време на акта като лична обида – той е сигурен, че ако жената иска да си поприказва с него в сюблимния момент, тя не разчита да получи каквото и да било удоволствие от процеса. Така че запомнете едно просто правило – максимално допустимите приказки при секс са името на партньора (с нежен глас), обръщенията тип “любими” и кратките възхитени фрази относно самия акт (съдържанието им и нивото им на цензурност варират според предпочитанията на говорещия). Ако все пак много ви се иска да поговорите за новата си блузка по време на акта, стиснете възглавницата със зъби и ѝ споделете всичките “любопитни” факти относно тоалета ви. Този монолог спокойно може да бъде възприет от партньора като стонове от удоволствие.

Суетност
Ако партньорката се притеснява да не си развали прическата или грима по време на секс, това е верен признак за това, че изобщо не забелязва втория човек в леглото си. Затова мислете за безупречния си външен вид и пудриерата в свободното си от секс време. И запомнете, че основният чар на жената след секс се крие не в прецизния грим и добре очертаното червило, а в блесналите очи и разчорлената коса. Пробвайте някой път да се погледнете в огледалото след страхотен секс и ще разберете, че на този свят няма по-прекрасна жена от вас – дори ако червилото ви е размазано по цялото лице, а гримът е изяден от партньора при страстни целувки.

Непознаване на тялото на партньора
Колкото и странно да ви звучи, мъжете имат по тялото си повече от една ерогенна зона. И ако вие упорито пренебрегвате този факт и при първата удобна възможност посягате по различни начини към най-“мъжкия” орган на партньора, това след време ще започне да го дразни. Ласките по пениса е най-добре да бъдат оставени за финалната част на прелюдията. Ако не знаете какви са алтернативите, пробвайте различни точки – погалете го по врата, зърната (при мъжете те също са чувствителни), корема (особено в долната му част) и вътрешната част на бедрата. По реакцията на партньора си ще разберете какво му харесва най-много. Само не се увличайте в “утъпкването” на един и същ проверен маршрут. Механичността убива любовта, а сексът е творчески процес.

Манипулации
“Скъпи, ако ми купиш онези велурени ботушки, ти гарантирам незабравима нощ!”. Ако някога сте казвали нещо подобно на партньора си и той не ви е зарязал насред мола, хвърляйки пазарските чанти, значи имате същински светец до себе си. Пазете го като очите си! Мъжете мразят да бъдат манипулирани, особено пък със секс. Сложете кръст на тези практики.

Срамежливост
Ако по време на секс се държите като 13-годишна девственица на преглед при гинеколога, стискате крака и се опитвате да се прикриете с ръце, това може да убие завинаги влечението на партньора към вас. Мъжете харесват разкрепостени жени, които обичат тялото си и са готови да се отдадат на удоволствието. Виждайки от ваша страна притеснение, срам и готовност да офейкате всеки момент с дрехите под мишница, партньорът ви няма да може да се отпусне и да се наслади пълноценно на секса и на контакта си с вас.

Бабешко бельо
Времената, когато женските гащи са наподобявали по размер калъфка за възглавница, са безвъзвратно отминали. Най-доброто бельо е онова, което мъжът би поискал по-скоро да свали от вас. В тази графа в никакъв случай не влизат износени сутиени и набързо закърпени памучни гащи.

Въздържане от орален секс
Горчивата истина е, че ние, жените, сме разглезили мъжете. Сега повечето от тях не могат да си представят секса без орални ласки. Освен това мъжът възприема отказа от френски ласки твърде болезнено, защото искрено не може да разбере защо любимата му се гнуси от най-скъпата и чиста част от тялото му. Трудно бихте могли да му обясните, че не ви е гнус, а си имате други причини. Впрочем това не означава, че задължително трябва да радвате партньора си с орална любов преди, по време на и след акта – ако той ви вижда твърде често на нивото на чатала си, това най-вероятно няма да доведе до нищо добро. Но не превръщайте оралния секс в табу. Нека той да бъде кулминация на прелюдията преди акта или пък приятен “десерт”.

Липса на инициативност
Да, няма нищо лошо тялото ви да заема всяка една желана от партньора поза. Но всичко е хубаво с мярка! Показвайте понякога на любимия си, че не е в леглото с гумена кукла, а със страстна жена, която обича секса и проявява инициатива, за да получи повече удоволствие.

Разкази за бившия
Ако се надявате да възбудите партньора си с повествования за безбройните си предишни връзки, очаква ви неописуемо разочарование, когато той махне ядно с ръка и си тръгне. Жената трябва да таи в себе си доза загадка и мистериозност. Съставянето на любовчийски списъци си остава мъжки приоритет. Така че не се хвалете с похожденията си пред представители на силния пол. С това по-скоро ще си спечелите имидж на “лесно” момиче, отколкото допълнителен авторитет.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *