HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ефирът гръмна! Слави Трифонов излиза в пенсия

Настоящият теливизионен сезон е последен за Слави Трифонов и шоуто му по Би Ти Ви. Гологлавият водещ директно потвърди това по време на предаването си миналата вечер.

От известно време вървях слухове, че договорът на предаването, който изтича този август, няма да бъде подновяван. Снощи на актьорската вече учиндолецът за пръв път призна, че времето му в телевизионния ефир изтича с всеки изминал ден.

“18 години!… Стига толкова, достатъчно! 18 години са много! Представяш ли си?, обърна се Трифонов към Краси Радков. – Когато ние сме започнали, някои са се родили и са вече пълнолетни!”.

В последно време Слави на няколко пъти намекваше за евенуалния край на шоуто. Според близки до Дългия, той искал да се оттегли, преди да е досадил окончателно на публиката. Отделно Слави има сериозни намерения да влезе в политиката още тази есен.

В края на миналата седмица Сашо Диков пък съобщи, че се връща на екран с рубрика в “Шоуто на Слави”. Ако думите му от снощи се окажат истина, най-новият му служител Сашо Диков пак ще остане без работа през лятото. Преди броени дни Трифонов откри ново работно място, специално заради доскорошния шеф на телевизия BiT.

В момента екипът на гологлавия водещ се подготвя за концерта на 9 юни в 20-хилядната лондонска зала – “The O2 Arena”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *