ЕФИРЪТ ПАК ГЪРМИ! Ани Цолова прецака Виктор Николаев, той позеленя

Страшен скандал се развихри в Нова телевизия, след като стана ясно с колко са се облажили Ани Цолова и Виктор Николаев за изборите. Ясно е, че водещите взимат и трябва да взимат премия заради това, че в изборния ден са на екран от сутрин до среднощ.

Проблемът обаче бил в това, че отново Ани Цолова прецакала колегата си. Само за 26 март – деня на парламентарните избори, тя гушнала премия от точно 2000 лева. За разлика от Виктор Николаев, който беше плътно до нея през цялото време. Но получи само 1200 лева.

От ръководството на медията се обосновали с това, че Ани Цолова е с повече стаж в телевизията и се радва на по-голяма зрителска симпатия. Първото е абсолютно невярно, ако се вземе предвид конкретно Нова телевизия.

„Да вземат да обясняват кой от двамата е по-дълго журналист изобщо. Това са пълни глупости, но явно връзките на Анито са по-дебели. Колкото до симпатиите на зрителите, как пък така ги разбраха точно сега, като ще дават пари?! Ани не е с нищо над Виктор, дори нея повече я плюят по форумите“, коментират възмутени източници от кухнята на медията.

Самият Виктор Николаев и дума не обелил за по-малката си премия. Но ясно си проличало, че е обиден. Ани Цолова пък се направила на дръж ми шапката за ръкавите и цял ден не спряла весело да каканиже из коридорите, пише разкрития.ком.

Как ли ще се развият отношенията помежду им оттук нататък и дали няма да забележим промяна – това ще разберем вероятно скоро.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *