Жандармеристът от Кюстендил Владислав Стоименов след “Игри на волята”: Не ми е в стила да играя подмолно

Кюстендилецът Владислав Стоименов напусна “Игри на волята” със сълзи на очи, а неговата доброта и честност бе оценена от зрители и участници. Жандармеристът се показа като достоен човек и мъж, което му спечели огромна фенска маса, но пък му препречи пътя към финала. Влади показа, че е отборен играч и за него племето е преди собствените облаги. Успя да завърже добри приятелства в племето на “Жътварите”, които продължават и след снимките на риалити формата. 

Влади говори открито за себе си, за играта и личния си живот пред БЛИЦ, като категорично заявява, че не е ползвал маски по време на участието си и че има силно изградена ценностна система. 

– Влади, напусна “Игри на волята” като достоен човек и това се оцени от зрителите. Съжаляваш ли, че помисли за племето си, а не за себе си, и поиска от тях да те номинират, което те извади от играта?

– Не съжалявам! Даже колкото повече време минава, толкова повече се радвам, че го направих. Това беше правилният избор, защото имах известни контузии и не знаех колко дълго ще съм от полза за племето. А ситуацията се разигра така, че с Вайс имахме по три равни гласа, а аз съм човек, който никога не би се измъкнал и да прати някой друг на дуел. 

– Очакваше ли да получиш такава огромна подкрепа от зрителите? Провъзгласиха те за герой, будител… 

– Не съм очаквал и не съм го направил с такава цел. Такива са ми принципите и разбиранията. Не мисля, че е редно да пращаш друг да свърши твоята работа. 

– Но в подобни риалити формати понякога трябва да се играе “мръсно”, за да може да се оцелее… 

– Затова не съм толкова подходящ за такива формати. Не ми е в стила да играя подмолно, да мисля схеми и стратегии, да гледам да отстранявам силните играчи. Напротив, точно те трябва да са на финал, за да може зрителите да видят качество. Ще е по-интересно ако на финала останат наистина добрите и силни играчи и се получи една силна битка. 

– Ако не е била паричната награда фактор в твоето участие – това каква беше главната ти цел? 

– Фен съм на предаването от миналия сезон и исках да се впусна в тази авантюра. Исках да си сверя часовника, да проверя доколко съм добре подготвен физически и да натрупам повече знания и опит, да се срещна с нови хора. 

– Кой е най-големият ти страх и успя ли да се сблъскаш очи в очи с него по време на формата?

– В началото имах силно притеснение от камерите и екипа като цяло. До този момент не се бях сблъсквал с подобно нещо, не съм имал допир с телевизията. Все още не мога да свикна с медийното внимание и съм леко притеснен, когато трябва да имам такива изяви. Но хората се държат добре, задават адекватни въпроси и не ме провокират. Приемам го като комплимент. 

– Какво казват колегите ти от жандармерията за твоето участие? 

– Много ги е яд, че напуснах. Но въпреки всичко, оценяват начина, по който го направих и ми се радват. Казват ми, че по достоен начин съм представил службата. Повечето са много горди! 

– Би ли се отказал някога от тази професия?

– Към момента не! Не си представям да работя нещо друго. Не мога да съм затворен в офис между четири стени, въпреки че ми се налага в момента да се занимавам с документална част и да съм в офис канцеларията. Работата определено ми харесва, чувствам се значим и че помагам на хората. Всеки ден е неизвестен, пълен с изненади, ново предизвикателство. Всеки ден отивам с желание на работа. 

– Как гледаш на агресията и одобряваш ли поведението на Вайс спрямо теб, след като в битка отстрани Сюзън?

– Не одобрявам агресията, но не мисля, че в такъв тип предаване може да се прояви нещо такова. Реакцията на Вайс беше под афект на напрежението и след това ми се извини. Не го е направил с умисъл и някаква цел. Нямам конфликти с никого, често си пишем с участниците от формата. Различните хора имат различни интереси и е нормално с едни да си по-близък. Стискам палци на Любо, Джери и Тодор, защото са много достойни за финал. Сигурно и от другото племе има достойни, но не съм успял да ги опозная толкова добре, затова се фокусирам изцяло върху моето племе. 

– Има ли жена до теб и сега след формата имаш ли повече обожателки?

 – Ще запазя тази информация за себе си, не искам да я коментирам, Но със сигурност има по-голям женски интерес към мен след участието ми в “Игри на волята”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *