HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Жената на Томислав Дончев се преобрази като Мелания Тръмп

Половинката на вицепремиера Томислав Дончев – Светлана Дончева, взе участие в габровския карнавал днес. Това се похвали самата тя на страницата си във фейсбук.

Красивата Светлана бе облечена досущ като Мелания Тръмп по време на встъпването на Доналд Тръмп в длъжност като президент на САЩ по-рано тази година.

Днес в Габрово пък започна 17-тото издание на националната среща – наддумване “Благолаж” в зала “Грехът” на Дома на хумора и сатирата.

Това съобщи от името на дома Венета Георгиева-Козарева пред БТА.

Млади и възрастни участници сладкодумци от страната ще изявят своите разказвачески умения и ще се наддумват с вицове и анекдоти по темата “Апетитът идва с яденето”.

Организатор на срещата, която е в рамките на Международното биенале на хумора и сатирата в изкуството, е музеят “Дом на хумора и сатирата”, а партньор е етнографският музей на открито “Етър”.

За участие са се записали 31 деца и младежи от София, Севлиево и Габрово. Сред възрастните разказвачи на хумористични истории има участници от Враца, Попово, Омуртаг, село Мрамор, село Дамяново, село Драшкова поляна, Априлци, Смолян, Русе и Габрово. Председател на журито е доцент Веселка Тончева от Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН, членове са етнологът Татяна Цанкова и Виолета Янева от музея на открито “Етър”.

Модата „Мелания“ не е обзела само Светлана Дончева. Зам.-кметицата на Велинград си поръча синьо костюмче досущ като това на Мелания Тръмп. (б.а.-последната снимка)

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *