Жена отхапа тестиса на партньора си, отказал тройка

43-годишната Нунция Дел Висио, която живее в Единбург, е отишла на клуб заедно с приятелката си Луиза Брагала и двама бивши техни партньори – Марчело Палма и Масимо Торес. Когато партито приключило, те отишли в апартамента на Марчело да продължат веселбата.
Компанията се снабдила с още алкохол, а след това се разделила на двойки, които се усамотили в различни спални. Но на 43-годишната италианка един партньор се оказал недостатъчен и тя решила да нахлуе в стаята на Марчело, пише The Sun.
„Тя влезе гола и скочи в леглото ми, заявявайки, че иска да правим тройка. Аз отказах, хвърлих дрехите й в лицето и ѝ казах да напусне апартамента. Вместо това тя започна да ме обижда и да ме удря“, разказва Марчело Палма.
След словесната престрелка Нунция захапала левия тестис на мъжа и го откъснала. Палма започнал обилно да кърви и извикал бърза помощ.
„Първоначално не разбрах какво е направила. Когато тя се вкопчи в мен, толкова ме болеше, че ѝ бърках в очите с пръсти, за да ме пусне. Когато си дръпна главата назад, видях тестиса си в устата ѝ“, спомня си още той.
Жената се опитала да избяга, но полицията я е задържала, и то с кръв по лицето и зъбите. Пострадалият е бил откаран в Кралската болница на Единбург, където лекарите пришили тестиса му с 15 шева.
В хода на съдебното дело Нунция призна, че в клуба е изпила прекалено много алкохол, а също така е употребила и наркотици в тоалетната на клуба, след което тя вече не си давала сметка за действията си. Съдът реши Нунция да не влиза в затвора, а само да плати обезщетение на Палма в размер на 500 британски лири.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *