Жена припадна на търговската улица в Сандански на връщане от пазар! Десетки търсят помощ от джипитата с оплаквания от високо кръвно

Възрастна жена припадна на централната търговска улица в Сандански. На мястото на инцидента бе учителят по музика и народен изпълнител Карамфил Божиков и Петя Маникатова, които реагираха светкавично. Двама вдигнаха жената и я поставиха да седне на стол, докато пристигне екип на Спешна помощ в Сандански, който се озова за броени минути. С помощта на народния певец Божиков жената бе качена в линейката и бе транспортирана до болницата. Тя бе изпаднала в безсъзнание. По всяка вероятност е получила инсулт, бе първият коментар на лекарите, пристигнали на място, каза магазинерката Ваня. „Видяхме, че жената пада на земята и в този момент се намесиха момче и момиче. Те звъннаха на телефон 112”, разказа Ваня.  Възрастната жена е от Сандански, била е на пазар и се прибирала за вкъщи, когато внезапно припаднала.

През вчерашния ден десетки санданчани са потърсили помощ от личните си лекари с оплаквания от световъртеж и повишено кръвно налягане, сподели джипито д-р Георгиева. 

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *