Жена публикува невинно селфи, но след броени часове нещо в снимката смрази кръвта на приятелите й! l

48-годишната Мелиса Курц живее с дъщеря си във Флорида . Малката й дъщеря е на 13 години и нейното име е Харпър, пише “Блиц”. Семейството живее много задружно, а момиченцето редовно участва в различни конкурси за красота …

Те били на път към следващото състезание, когато се случила тази история, която накарала огромен брой хора в мрежата да реагират. На Харпър й било малко скучно и тя започнала да си прави селфита .

Една от тези снимки именно предизвиквала бурни дебати . Ето я и нея – виждате ли нещо необичайно?

Факт е, че един месец по-късно, когато Мелиса публикувала снимката във  Facebook , започнали да й се обаждат приятели. Те били забелязали момчето, което седи на задната седалка.

Всички изтръпнали, защото в колата в този момент нямало друг, освен двете жени. Тази снимка е анализирана от редица експерти в различни области, но никой не е успял да оспори автентичността на изображението .

С други думи, снимката не е била подлагана на редакция с някаква програма. Но майката на Харпър и самото момиче не били никак изненадани. Те отдавна забелязали, че още от бебе Харпър  привлича паранормалното . На снимките с нея често се виждат някакви странни кръгове . А когато й показали снимката, тя казала: “А, още духове. И какво от това? ” Мелиса казва, че е възможно да се обясни тази връзка на Харпър с отвъдния свят.

Фактът, че братът на Мелиса Тимъти през 2003 г. загинал в катастрофа с кола заедно с годеницата си. Мелиса, която тогава била бременна, кръстила дъщеря си на мъртвата годеница на брат си. Има и друга мистична история , свързана с мястото, където е направена снимката.

Факт е, че точно преди една година там имало инцидент с убити , включително малко момче … Като цяло, Мелиса вярва, че положителната енергия на дъщеря й привлича добрите духове . А на задната седалка седи ангел-хранител. Още повече, че дъщеря й спечелила конкурса. Ние ви даваме правото да решите за себе си дали да вярвате на тази история. След това споделете в коментарите впечатленията си за тази снимка!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *