Жена реши да провери верността на приятеля си, съблазни го с брюнетка и ето какво стана

Американка се запита дали трябва да вярва безрезервно на своя любим. Набралият популярност Youtube канал „To Catch a Cheater“ направи поредния си експеримент, пише “Дейли Мейл”. Жената, изпитваща съмнения, помоли екипа на канала да провери силата на любовта на нейния приятел водопроводчик, използвайки скрита камера, пише “Блиц”.

Девойката, заедно с екипа приготвиха “капан” на водопроводчика като го съблазниха с красива брюнетка, докато работи.

Мъжът е повикан в дома на изкусителката за водопроводна услуга. Тя му отваря в доста разголен вид, показвайки гърдите и тялото си и той я пита дали не иска да се преоблече преди да пристъпи към работа. Тя казва, че всичко е наред и жертвата на заговора влиза в дома, за за започне ремонтната си дейност.

Сексапилната брюнетка се опитва с думи и поведение всячески да го вкара в изневяра, но той успява да устои и казва, че си има приятелка. След това постепенно се промъква до вратата, показвайки, че е твърд в думите си и накрая си тръгва без да се поддаде на “капана”.

Финалът на необичайната случка накара приятелката му да се почувства радостна и щастлива от верността, любовта и честността на партньора си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *