Жена се заслуша в странен шум, идващ от земята! Когато пожарната дошла да издълбае, сълзите потекли…

Маверик е 12-годишна немска овчарка, която със сигурност не е имала лесен живот. Когато е бил млад, са го изложили на ужасни условия, бил е удрян от кола. За съжаление, неговите изпитания далеч не свършили с това…

Той е бил осиновен и много обичан. Един ден изчезва от двора на новите си стопани и не се връща. Семейството било много притеснено. В продължение на 3 дни го търсили, но без резултат. Докато Лиза – неговата собственичка, не чула слаб стон, който идвал от земята. Нейното куче е пропаднало в дупка, буквално кучето е било погребано там. Опитните пожарникари се опитват да помогнат, но колкото повече копаят – кучето потъва все по-дълбоко. Операцията по спасяване на кучето продължила 2 часа и най-накрая успяват да го изкарат на повърхността. Няколко дена прекарва в клиника, кучето вече е добре и е отново при своите обичливи стопани.

Историята е невероятна, защото три дни не са никак малко време. Молим стопаните на кучета да бъдат по-грижливи и наблюдателни, защото все повече зачестяват случаите на кучета, които бягат и се озовават в подобни условия.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *