Жените от тези 4 зодии ще ви побъркат от ревност

Има жени, които са толкова ревниви, че няма значение дали партньорът им е предан като куче, те винаги ще намерят в какво да го обвинят. Ето кои са най-ревнивите зодии сред жените: 
 
ТЕЛЕЦ: Телците са много опасна зодия. В началото на всяка връзка си дават вид на много либерални, спокойни и въобще няма да си кажете, че са ревниви. Докато в същото време в тях бушуват яд и ревност, която пазят за по-нататък, за да не уплашат човека до себе си още в самото начало. Когато връзката напредне и се почувстват сигурни, показват рогата си и започват да стават много зли. Непрекъснато се дразнят от колежки и приятелки на мъжа до себе си. Стават гневни, правят скандали без причина и просто искат да обсебят човека до себе си, така че да не мисли за други жени. Успокояват се чак, когато минат 40-те, преди това трябва да имате здрави нерви, за да сте с тях! 

БЛИЗНАЦИ: Представителите на тази зодия са жени, които никога не крият ревността си. Те са много открити за тази тема още в началото на връзката, защото са били наранявани много пъти и вече изпитват страх от това някой да не им изневери отново. Именно затова са много бдителни, винаги следят внимателно поведението на партньора си и може да му съсипят живота с непрестанното натякване, че не им обръщат много внимание, че излизат в компания, в която има жени и какво ли още не. Те непрекъснато искат да са близо до мъжа до себе си, не го пускат никъде без да ги вземе с тях, което разбира се омръзва много бързо на всеки един мъж! 

ДЕВА: Девите са едни от най-проклетите зодии в една връзка. Те просто няма да оставят мъжа до себе си на мира. Ще намират и най-малките поводи да се заядат. Тяхната ревност е по-скоро търсене на внимание. Ревнуват винаги, когато мъжът до тях обръща внимание на нещо друго, но не и на тях – работа, хоби и какво ли още не. Девите искат непрекъснато да са обожавани, да бъдат заедно с човека до тях, той да им пише и звънни постоянно, което е много задушаващо за всеки един човек. Затова мъжете бързо се изморяват и заклеймяват Девите са луди жени, с които не искат да имат нищо общо.   

СКОРПИОН: Скорпионите са жени, които отмъщават жестоко, ако някой им изневери. Много внимават с човека до себе си, често му ровят по телефона и знаят всичките му пароли. Искат да имат пълен контрол без другият да се усети и често им се получава. Мъжът до тях изобщо не подозира, че е под постоянно наблюдение и е сравнително спокоен до момента, в който Скорпионите не изровят някой двусмислен чат и не започнат да хвърлят огън  и жупел. Докато мъжът до тях не е на колене от изтощение, няма да го оставят на мира. Мъжете за голяма почуда не си тръгват от тази зодия, защото си мислят, че ревността им е признак на голяма обич. Скорпионите са много хитри, никога не забравяйте това, пише actualno.com.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *