Женските имена, които привличат самотата

Знаем, че имената са натоварени с особена символика. Те са извор на късмет и благословия за човека, който ги носи.

Затова родителите имат дълъг списък с имена на бебето, още докато е в корема на мама.

Търсят не само благозвучието, което да им хареса, но също да открият онзи символ, който да ориса детето им с добро и благоденствие.

Нещо повече – много хора вярват, че името до голяма степен предопределя съдбата на човека. Ето защо е по-добре да се пазим от някои имена. Смята се, че следните женски имена носят особено послание и привличат самотата и меланхолията:

Александра

Това име дарява жената с мъжки черти на характера. Тя постоянно се опитва да контролира избраника си, потиска го, държи да доминира. Поведението й граничи с деспотизъм. Подобно отношение отблъсква мъжете.

Вера

Името дарява собственика си с упоритост и решителност. Вера е в състояние да постигне главозамайващи висоти, тя се цели винаги нависоко. Посредствените цели не я удовлетворяват. Но има една подробност – целите си Вера постига чрез болка и загуба. Затова носителите на това име често достигат на върха и остават там, но за сметка на това са нещастни в личния си живот.

Тамара

Сериозните връзки на жените, носителки на това име, постоянно остават на заден план. Те най-често са погълнати от други планове и цели. И дори когато тези жени срещнат мъжа на мечтите си, те започват да го измъчват с ревността си и нежеланието да бъдат покорени и да се отдадат изцяло на интимните отношения.

Маргарита

Тя има труден и неспокоен характер. Тя е прекалено умна и амбициозна. Повечето мъже се страхуват от нея. Маргарита е отговорна и изключително целенасочена. Не губи време в празни приказки и малки цели. Мъжете обикновено не издържат на нейната висока летва и връзката най-често завършва с шумна и болезнена раздяла.

Ингрид

Основният проблем на Инга е нестабилността и непостоянството. Не се задържа на едно място, интересът й също трудно се привлича. Всичко това пречи на носителките на това име да изградят устойчиви и дългосрочни взаимоотношения.obekti.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *