Топ теми

Женски недостатъци, които мъжете харесват

Ясно е, че опитите да бъдеш перфектното момиче, няма да доведат до нищо добро. Но все пак някои от недостатъците биха могли да бъдат отстранени. И то веднага! (Съвсем безболезнено). Но преди да започнеш нов живот си струва да провериш дали тези недостатъци не са добродетели всъщност. Ето ги и 6-те женски недостатъци, които мъжете харесват.

Леност

В разумни граници, разбира се, защото обикновено сме готови да се скараме за най-малката проява на мързел. Проблемът е, че често се довеждаш до полумъртво състояние, опитвайки се да направиш нещо, когато нямаш енергия, разболяваш се или да, просто те мързи. Добрата новина е, че мъжете гледат на това по по-лесен начин: „Аз съм твърде мързелив“. Това е достатъчно добра причина да не се прави нищо повече по въпроса. За него е важно, че няма да му повтаряш 100 пъти да си прибере чорапите от земята, както прави майка му, защото не си майка му и точно затова той има късмет с теб.

Небрежност

Мъжете имат много избирателно зрение. Разбира се, има педанти, които могат да различат космите от косата ти по земята от котешките косми. „Кошмар, колко е мръсно вкъщи!“ – но това са много редки случаи. Обикновено мъжете забелязват това, което ги интересува и умело игнорират това, което не ги интересува. Така че, те не се интересуват от факта, че ти се е счупил нокът или че си си окапала с кетчуп новата тениска. И не им пука за навика ти да ядеш бисквити на дивана и да посипваш всичко около себе си в трохи. Но отлично забелязват, че и ти не си много притеснена от всички тези факти. (И най-вероятно им харесва).

Лекомислие

Тълпите с гаджета винаги се извиват около “несериозните” момичета и това като цяло е напълно разбираемо. Образът на строга учителка е вълнуващ, когато става въпрос за външния вид – тясна пола, бяла риза и очила. Но в действителност им е ужасно скучен…Твърде серизоните момичета мъжете смятат, че са за инфантилни подрастващи, които чакат да им се размаха пръст или показалка, за да им се обясни как трябва да се живее. Твоята половинка не е такаква! Дай му несеризона, забавна млада дама.

Страстност

Криеш от мъжете миналите си хобита. Да, каквото криеш от мъжете, това криеш и от жените. Като цяло от всички. Което и момиче да вземем, тя ще каже, че в миналото е имала две големи влюбвания и една неуспешна и безсмислена романтична връзка. И това е всичко. Смята се за невинна като дете. Но много малък кръг мъже предпочитат неопитни млади дами. И това не са сред най-добрите мъже, честно казано, защото проблемът е в комплексите им. Ужасно е да си по-лош от предшественика си. Момчета без подобни проблеми предпочитат любов с момичета, които вече имат опит. Е, дори само защото тя вече знае от какъв мъж има нужда няма да изяде мозъка му с чаена лъжичка на тема: „Ааа, не съм си представяла нашата любов така“, пише cosmopolitan

Емоционалност

Структурата на системата „Жена“ е много загадъчно нещо. Мъжете обикновено не са в състояние да разберат причините за промените в настроенията ти, дори ако напишеш с червено червило на хладилника „Опасност! Не ми говори без да имаш предпазител (шлем например)! Период на ПМС!“ В същото време се смята, че резките промени в настроението ти го дразнят и той счита прекомерната ти емоционалност за истерична и разумно избягва отношенията с девойките, които са предразположени към нея. Всъщност не е точно така. Факт е, че като цяло на мъжете им е трудно да разберат какво се случва с теб, защото системата „Човек“ e подреден по различен начин. Те не успяват да ни разчетат, нямат такава опция в основната конфигурация. На тях трябва всичко да им се представя по леснодостъпен начин. И ако не криеш емоциите си и ги изразяваш пряко, то ето го! Всичко е ясно! Няма: „Скъпа, какво се случи?“ – „Нищо!“ Последвано от скандал от изневиделица – как, къде, защо? И ето ти ръмжиш – и веднага е ясно: много си емоционална и това пречи, ужасна си… Хм, колко удобно.

„Мъжките“ черти от характера ти

Всъщност разделението на типично мъжки и типично женски качества е много произволно. Това не са чак толкова естествени различия, колкото въпросът за възпитанието и средата, в която човек се ражда, расте и съзрява. Проблемът е, че много момичета често мислят, че не са достатъчно женствени: много се притесняват от това и всъщност прахосват голям жизнен ресурс, който мъжете всъщност няма да оценят. Всичко това не е вярно, първо, никой не обича лицемери. И второ, мъжките черти в характера на младата дама доста често предизвикват възхищение и уважение у мъжете. Защото те също са заложници на възпитанието и средата, която ги кара да повярват, че жените са много крехки и мистериозни създания. И тогава изведнъж се оказва, че не си биоробот със странни настройки, нито си марсианец. Ти си нормален жив човек.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *