Женски тайни: 20% от мъжете не са бащи на децата си

Близо 20% от децата не са от официалния си баща – това показва безмилостната статистика. Немски учени установиха, че в голям процент от случаите жените успяват да укрият истината пред своите половинки, които живеят в заблуда.
Любопитното е, че статистиката е усреднена и не е само за територията на Германия, а за голяма част от Европа, където са правени подобни проучвания.
В допитването сред дамите, най-разпространено е обяснението, че са имали някакви мокри сънища или блянове по определен тип мъже, но в живота им реалността е друга. И тук не става въпрос за ин витро зачеване, а след плътски удоволствия.
При повече от половината от случаите забременяването е станало, докато дамите са били някъде на почивка из курортите на Европа, разбира се, под влиянието на различни субстанции за разпускане.
На Стария континент все още не е разпространена толкова мнителността и изискване на ДНК тестове при прокрадване на съмнения, каквато е практиката в САЩ.
Лидер по укриване на истината за бащите, е Швеция, следвана от Естония и Франция. Челната петица се оформя от източната част на Германия и Латвия.
В България бащите могат да са по-спокойни – ние не сме в Топ 15 на тази класация.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *