Женски трикове: Как да го накараме да ни забележи

На първа среща се опитваме да изградим доверие в разговора. И езикът на тялото играе важна роля в това: мимики, жестове, докосване, разстояние или погледи.

Ето някои женски трикове, които работят винаги: Говорете с леко отворена уста Мъжете обръщат внимание на женските устни, особено ако са чувствени и подчертани с червило (дори и в червено). Ето защо, един от основните начини да съблазниш мъжа е да привлечеш вниманието с устните си. Забележете как някои жени игриво пият от чаша, хапят леко или ближат устните си почти неусетно.

Безопасен трик!

Жеста на тялото Това е най-лесният начин да изразите интереса си към събеседника. Ако една жена се приближи към него с цялото си тяло, то тя всъщност скъсява разстоянието между тях и в същото време показва, че се чувства добре с този човек. Много невинен жест, но това означава толкова много. И ако мъжът се облегне назад, тогава трикът е проработил.

Тя кръстосва крака Е, кой мъж не обича красивите женски крака. Колкото по-дълги и по-стройни, толкова по-добре. Всяка жена знае своите предимства и ако краката й са наистина страхотни, тя умело ги демонстрира. Ето защо една жена подчертава бедрата си и разкрива глезените си. Е, фактът, че трикът „крак върху крак“ работи перфектно.

Играе си с косата

Мъжете винаги обръщат внимание на женската коса, особено ако тя е и дълга. Не е нужно да сте блондинка, въпреки че това със сигурност увеличава шансовете ви в началото. Ако жената иска избраният от нея бавно да я забележи, тя ненатрапчиво си играе с косата си: разклаща я, игриво навива къдриците си около пръста си. Жената дава сигнал, че се чувства привлекателна и иска и мъжът да го почувства. Тя погалва бавно голата част на тялото Много чувствен сигнал, така че бъдете нащрек или се пазете. Ако жената иска да съблазни, тя бавно ще си погали врата, докато говори, дискретно ще докосне деколтето на роклята или леко ще потърка ръката си. Освен това ще изглежда спокойно, но не забравяйте да бъде придружен от красноречив поглед. Кой мъж може да устои на това?

Случайно докосване Това е може би е най-популярният женски трик за да изрази интереса си към мъж. Разбира се, подобно докосване се случва „случайно“ всеки път. Тя може да докосне ръката ви, докато взема чашата си, дискретно да коригира яката на ризата ви или леко да ви бута по време на всяко движение. Това поведение подсказва, че тя определено иска да бъде по-близо до вас.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *