Женски хороскоп за 2021

Новата 2021 година идва с вълнуващи събития. Звездите ни подсказват, че ще трябва да работим повече, ако искаме да имаме успехи. Финансите ще са във фокуса ни. Там също ще имаме повод за радост, но само ако успеем да ги управляваме разумно. Какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп за 2021 година.

Жената Овен

Следващата година за жените Овни ще бъде енергийно благоприятна. Очакват ви финансови победи и нови начинания. В началото на годината ще може да направите желани от вас покупки и все пак не харчете парите си за всичко. Заделяйте, ако е възможно. Пролетта е период, който ще ви донесе важни събития, които може да ви напрегнат донякъде. През втората половина на 2021 ще имате повече спокойствие и хармония. Това, на което ще се научите през новата година е търпение. Ще се изправите пред много промени, но ще ви донесат по-хубави неща. Юпитер, Уран, Марс и Плутон имат голямо планетарно влияние върху Овена тази година и ще трябва да правите избори.

Жената Телец

Дамите, родени под този зодиакален знак ще трябва да преминат през промени, но те ще им донесат нови възможности. Дори и да ви се струват трудни за преодоляване, ще се радвате на помощта на хората около вас. От началото на 2021 до края на юли, Марс ще бъде във Везни. Това подсказва, че ще бъдете ангажирани с повече работа от обикновено. Но тази космическа комбинация предполага също, че ще бъдете удовлетворени от енергията около вас. Ще се налага да взимате решения, затова не бързайте, а мислете внимателно. Финансите ще ви радват, ако можете спестете малко пари.

Жената Близнаци

Дами, през 2021 ще имате възможността да постигнете своите цели, но затова трябва да бъдете дипломатични спрямо другите. Конфликтите ще ви донесат само ненужни проблеми. Юпитер ще ви помогне да постигнете успех във вашите проекти, докато Сатурн ще ви държи здраво стъпили на земята.

Вашите връзки ще имат подкрепата на Марс и Венера, а проблемите в тях ще бъдат разрешени. Ако имате конкретни планове за действие, успехите няма да закъснеят. Спортуването и здравословното хранене ще ви помагат да бъдете в добро здраве. Ще бъдете удовлетворени и по отношение на финансите, но е важно да следите добре всичко, което се случва с тях.

Жената Рак

Промяната е налице, дами, но това не бива да ви безпокои. Ще успеете да се приспособите към тях и помнете, че не всички промени са отрицателни. Звездите са ви подготвили прекрасни неща, нови възможности, успех в работата. От средата на юли до края на 2021, периодът е подходящ за обучения, курсове, за развиване на вашите таланти. Мислете нестандартно, за да подобрите финансите си. Времето прекарано със семейството ще ви носи спокойствие.

Жената Лъв

Новата 2021 ще ви изправи пред възходи и падения. Двете планети с най-голямо влияние върху вашия знак тази година са Юпитер и Сатурн, но и Марс също ще има леко влияние. Ще имате възможността да подобрите както вашите взаимоотношения, така и финансите си, но ще трябва да работите сериозно. В работата нещата ще се случват хармонично, но ако има някого, с когото не се разбирате, не влизайте в конфликти. Април е най-добрият месец от годината за вашите пари.

Жената Дева

Планетите Уран и Сатурн ще играят ключова роля в съдбата ви през 2021 година. В работата може да се наложи да поемете допълнителни отговорности. За да избегнете прекаленото претоварване, най-добре е да научите как да делегирате задачи на други колеги. Не се срамувайте да поискате помощ, когато ви е необходима. Във финансов план ви очаква хубава година и ще имате възможността да инвестирате в бизнес или недвижимо имущество. Ако имате възможност в периода май – ноември, спестете пари.

Жената Везни

Положителни промени за вас, Везни! През 2021 ще трябва да разчитате на вашите връзки, както романтични, така и платонични. Годината е подходяща за връщане към стари хобита, започване на курсове. Планетата Юпитер ръководи кариерата ви тази година, което може да ви изправи пред трудни избори, свързани с работата. Ще имате възможността да създавате нови контакти. На моменти може да ви е трудно с парите. Тъй като ще сте изкушени да харчите повече. Ще ви бъде по-трудно да спестите пари от обикновено. Това ще се дължи на увеличаване на разходите ви. В любовта ви очакват приятни емоции.

Жената Скорпион

Звездите ви съветват през 2021 година да не споделяте много за работата, финансите ви и любовния живот. Опитайте се да изживеете тази година спокойно и ще имате много хубави мигове. В работата по-често ще бъдете продуктивни, ако работите самостоятелно, обстановката с много хора може да бъде разсейваща. Разбира се това не означава да избягвате екипната работа. От януари до март, след това от средата на юли до ноември, Юпитер ще бъде в знака на Скорпион. Това ще отвори нови възможности пред вас в работата, които ще ви радват. Очаква ви една интересна и приятна 2021 година.

Жената Стрелец

Спокойна и просперираща 2021 година за вас, дами! Това че ще е спокойна, не значи, че ще скучаете. Най-много радост и вълнения ще ви носят социалният живот и пътуванията. В работата се опитайте да бъдете уверени. Ако успеете да се сработите с колегите ви, успехите няма да закъснеят. Конфликтите могат само да забавят вашия напредък. Венера ще ви помага във финансов план да се чувствате спокойни и стабилни. Все пак внимавайте как харчите, особено ако сте във връзка. В семеен план ви очакват промени и интересни събития.

Жената Козирог

Възможностите са пред вас и през 2021 година често ще следвате вашата интуиция. Ще постигнете напредък само ако опитвате нови неща, но ако смятате, че нещо е твърде рисковано, не го правете. 

През 2021 Марс ще прекара значително време във вашия знак. Това ще ви помогне да повишите вашата привлекателност, увереност. В работата ще се докажете като лидер и дори е възможно да получите повишение. 

Семейният ви живот може да бъде предизвикателен, особено когато Меркурий е ретрограден. Това може да ви изложи на стрес, затова се опитайте да му противодействате.  Венера ще ви подкрепя не само в любовта, но и по отношение на парите.

Жената Водолей

Много планети ще окажат влияние върху вашия знак през 2021. Тези с най-силно ще са Марс, Юпитер, Уран и Плутон. За щастие, ще успеете да се справите с всичко, което ви очаква. Юпитер ще ви помогне за подобряване на вашите отношения на работното място, но ще бъде важно да работите в екип. По-вероятно е да успеете в работата, ако поискате помощ, отколкото да се движите сами. 

С парите бъдете внимателни. Нептун в знака на Риби може да затрудни задържането на пари, затова не купувайте вещи, които не са ви необходими. По-разумно е да спестите. 

В семеен план е възможно да се освободите от взаимоотношения, които ви пречат. Това може да ви помогне да подобрите емоционалното си състояние.

Жената Риби

Дори и нещата в семеен план да са малко сложни, планетите ще ви помогнат да постигнете хармония и да имате една по-спокойна година. Не се поддавайте на отрицателни емоции, а преминете хладнокръвно през изпитанията.  Юпитер ще ви помага в работата и това ще ви радва. През 2021 година по една или друга причина, може да се наложи да споделите парите си с други – семейство, партньор, инвестиция. Запазете спокойствие и се опитайте да разрешите казусите така, че да не се стига до трайни разногласия. С инвестирането бъдете особено внимателни. Също така може да се окаже, че член от семейството се опитва да пречи в любовта ви. Не го позволявайте.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *