Женско помагало! Как да го накарате да ви предложи брак

Сключването на брак е важно решение, което трябва да бъде съгласувано и от двете страни. Понякога обаче дамите са готови от по-рано и копнеят да чуят важния въпрос. Колкото повече половинките ви се бавят, толкова повече напрежение се натрупва помежду им. Директният разговор не винаги работи, защото той може да се почувства притиснат. Затова е по-добре да започнете с някои хитринки.

Излизайте с повече женени приятели
Изберете такива, които имат здрав брак и често коментират колко е хубаво, че са създали семейство. Когато средата е семейна, подсъзнателно това ще му повлияе и той ще се замисля повече и повече да ви предложи брак.

Помощ от майка му
Не е срамно да поискате помощ. Майките винаги копнеят да видят децата си щастливи и за внуци. Ако ви харесва, има голям шанс да ви съдейства да убедите любимия си да ви предложи брак, мислейки че това е негово решение.

Намекнете му без думи
Тънката граница между това да не се чувства притиснат е, като избягвате да говорите по темата директно, но показвате, че мислите за нея. Например можете да оставите булчински списания на видно място. Или уж непринудено да коментирате сватба на своя приятелка, докато той е наблизо. Нека темата за сватбата му се набива в очите, но без да излиза от вашата уста.

Прескочете сватбата, говорете за бебе
Може и да не го напъвате да ви предложи вербално, но когато заговорите за деца и бъдещи планове, сватбата логично е преди бебето. В случай, че той е на една вълна с вас и иска семейство, ще е много по-лесно „естествено“ да стигне до решението за брак. Започнете ли да планирате бебе, отвсякъде ще летят въпроси за сватба и в крайна сметка той ще отвори темата и за това, без да сте я инициирали вие.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *