Женско помагало: 7 ужасни причини да правим секс с грешния мъж

Твърде малко вероятно да не сте правили секс с неподходящи за вас хора. Аз самата съм правила секс с някои мъже, които не заслужаваха да ме имат. За да бъда тотално честна, направих тези компромиси заради неадекватно лоши причини. Но поне не съм сама в това „престъпление”. През годините не минаваше женска сбирка с приятелките ми, без някоя от нас да не скубе косата си заради пишман любовчиите, с които се беше споделяла. Какво кара жените да загърбят сексуалния си нюх и достойнство?

Опит за връзка
Може между вас да има искри и това да ви кара да се чувствате специални, но ако знаете, че той не търси нищо сериозно, спрете с опитите да го „превъзпитате”. Не си мислете, че спането с него ще промени решението му. Най-много да си причините сърдечна болка.

По принуда
Това е една от най-грешните причини да правите секс. Ако не ви се прави, не си го причинявайте. И изтласкайте от съзнанието си убеждението, че ще спре да ви звъни, ако невинаги му давате достъп до тялото си.

Несигурност
Много жени спят с мъже само защото искат да се чувстват красиви, ценени и желани. Ако имате нужда от напомняне за собствената си стойност, не си мислете, че безсмисленият секс ще ви даде всичко, което търсите. Вместо това ще ви накара да се усещате по-зле. Празнините, които запълвате, докато някой е вътре във вас, ви разболяват в момента, в който търкалянето в чаршафите свърши. В крайна сметка, бъркотията у вас става още по-осезаема.

Виновен е алкохолът
Навън сте с компания, пийнали сте повече и мъжът от съседното сепаре ви изглежда като бог. Позволявате му да ви почерпи няколко напитки, после хващате такси и се озовавате в леглото му. На сутринта изпитвате тотално съжаление от небрежния секс от предната вечер.

Разсейване от реалността
Понякога жените правят секс, пък и мъжете, за който не са особено убедени, че искат да им се случи, защото не искат да се изправят пред проблемите си. Не че сексът с неподходящи хора винаги е ужасен, но рядко е грандиозен.

Преодоляване на някого
Отхвърлянето боли, всички знаем това. В най-продънените ни моменти, когато се чувстваме непривлекателни и неприятни, искате да се усетите желана. И откривате това у някого, който ви иска само за един кратък миг.

Защото е секси
Въпреки че може да не е лоша причина, понякога просто искате да сложите още един скалп върху любовния си колан. Няма нищо лошо някой, от когото сте привлечени, да изпитва влечение и към вас. Така де, защо да пропускате тази възможност? За съжаление, има моменти, когато сексапилният непознат не е най-добрият в леглото.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *