ЖЕСТОКО КЛАНЕ В АСАНСЬОР! 13-годишен преряза гърлото на своя съученичка

В Бразилия 13-годишен ученик е обвинен в убийството на своя съученичка, която е чакала асансьора във входа, в който живеели и двамата, пише петел. Според следствието, момчето е заклало Тамирес Паула де Алмейда, защото, по неговите думи, е искал да види какво е да убиеш човек, пише в. индипендънт , цитиран от блиц. На момчето също много му било интересно да види как на смъртта ѝ ще реагират нейните съученички и приятели. Той много е харесвал самата мисъл за убийството, твърдят полицаите, които са успели да поговорят с малкия касапин.

„Момчето ни разказа, че е хванал Тамирес, когато тя е чакала асансьора, завлякъл я е към пожарното стълбище. Там той се е опитал да я убие, блъскайки главата ѝ в стената, но не му се получило. Когато ученикът видял, че момичето е все още живо, той извадил нож“, казва капитан Леонидио Алвес де Мораес. Нападението е било толкова жестоко, че острието на ножа се е изкривило от нанесените удари. По тялото на момичето е имало 10 удара с хладното оръжие в областта на врата, гърдите и ръцете.

Съобщава се още, че момчето е планирало да стане сериен убиец, като убие още двама свои съученици. Впоследствие обаче то се уплашило и разказало всичко на своя учителка. „Целият трепереше, лицето му бе червено. Той помоли да извикам линейка, защото е заклал човек у дома си. След това ми даде ножа, който бе увит в окървавена кърпа“, разказва учителката Жардин Цар Сабино. Тялото на момичето е било открито малко, след като съседи чули викове в коридора. Първа на помощ се притекла майка ѝ, която видяла дъщеря си цялата в кръв. Брутално зверство в асансьор бе извършено и в Бургас. Там 15-годишния Иван закла 11-годишната Никол.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *