Живко Чукарски пръв поздрави приятеля си Крум Крумов, който сяда в стола му на кмет на с. Рилци

Да си останат приятели, каквото и да се случи на изборите, си обещали още в началото на кметската надпревара бившият и новоизбраният управник на благоевградското село Рилци Живко Чукарски и Крум Крумов. Двамата са заедно от деца и Крум уведомил приятеля си с четвърт век стаж на кормилото за намерението да се включи в изборите.

„Всеки има право да се кандидатира и няма място за сръдни, както виждате, резултатът от изборите не е променил отношенията ни“, с усмивка и топло ръкостискане бившият управник пръв поздрави наследника си с полагането на клетва с пожелание за успех.

Напрежението преди вота в с. Рилци, че били допълвани избирателните списъци, Ж. Чукарски коментира като изкуствено създадено от хора, които не са били наясно с нещата, и абсолютна илюзия. „Македонците, чиито имена се визираха, фигурираха в избирателните списъци и през 2015 г. От с. Бараково имаше едно момче, което гласува в Рилци, защото адресната му регистрация е при нас от раждането му на адреса на майка му. Не съм го виждал от 20-ина години. И още едно семейство готвачи, регистрирани преди 7-8 г. на адреса на вуйчо им, са в списъците, защото не са си променили адресната регистрация, след като си тръгнаха. Това не е повлияло на избора, хората просто са искали промяна и така стана“, мъдро обобщи управникът с 25 г. стаж в кметския кабинет.

Той гарантира, че при нужда винаги ще е насреща за приятеля си Крум Крумов. „Работил съм и други неща, завършил съм Електротехникума, а висшето ми образование е по „Финанси“ и не се притеснявам, че ще остана без работа“, откровен бе Живко Чукарски и призна, че вече има предложение, но преди да го приеме, смята да си почине 2-3 месеца.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *