Животът на покойните босове на ВИС Васил и Георги Илиеви в нов сериал, пресъздават и култовата сватба на Главния

Покойните босове на ВИС Васил и Георги Илиеви влизат в новия сериал “Белези”, където ще бъде пресъздадена дори култовата сватба на Главния. В момента тече кастинг за избор на новите Васил и Жоро Илиеви, които ще бъдат одобрени от филмовите продуценти.

За снимки в епоха търсим масовка, хора с визия от 90-те години за пресъздаване на събитията от снимките, посочват от популярна кастинг агенция. Те прилагат фотоси от събитието на 1994 година – венчавката на Георги Илиев в любимия на ъндърграунда ресторант “Мираж”.

От публикацията в социалните мрежи не става ясно дали са избрани актьорите за главните действащи роли, или се търсят само “гостите”. Сред присъствалите на истинското тържество са Филип Найденов-Фатик, Димитър Димитров-Маймуняка, Злати Златев-Златистия, Милчо Бонев – Бай Миле, Боян Петракиев-Барона, Гриша Ганчев, Николай Цветин – част от които вече не са между живите.

Остава загадка дали кастът е открил двойници на гостите на събитието. Продуцентите не издават каква е връзката между родените в Кюстендил босове на ВИС и сюжета на “Белези”. Драматичният сериал тръгва на 22 февруари. Той пресъздава истории за изгаряща любов, амбиции, сложни семейни отношения, пише “България днес”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *