Жители на квартал „Еленово“: За последните 8 години Благоевград се превърна в един от най-красивите градове в България

Кандидат-кметът за трети мандат на Благоевград д-р Атанас Камбитов, издигнат от ПП ГЕРБ, се срещна с жители на квартал „Еленово“. Сред акцентите на форума беше програмата за управление на града и малките населени места през следващите четири години. Присъстващите на срещата аплодираха намерението за изграждане на Индустриална зона в Благоевград, както и готовността за продължаване на  програмата за саниране, когато тя бъде отворена. Те благодариха на д-р Камбитов за положените усилия и реализираните обекти през последните години.

„Благоевград наистина се превърна в един от най-красивите градове в цяла България. Асфалтираха се много  улици, направиха паркове,  кръгови кръстовища, санираха се блокове“, обобщиха жители на квартала.  Те изразиха увереност, че направените неща до момента ще бъдат надградени.

„След саниране на блоковете цените на апартаментите при продажба се вдигнаха неколократно. Този човек не говори, а работи“, каза в допълнение Любомир Алексов.

По време на срещата бяха обсъдени и текущи проблеми, които кандидатът за кмет д-р Атанас Камбитов пое ангажимент да бъдат решени.

Сред присъстващите бяха народният представител Даниела Савеклиева, общински ръководите на ПП ГЕРБ Бисер Михайлов, кандидатите за общински съветници Кирил Илиев, Венцислав Хросинков,  д-р Огнян Чилев, Красимир Чакъров, д-р Калоян Калоянов, Миглена Вълкова, Кирил Георгиев, Елена Ташкова.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Мери

    Това е задължение и отговорност на всяка община,но къде е икономиката,производство то ,задържане на младите в града – обезлюден,липсва модернизацията ,съвременни технологии,развитие на туризма .Явно това са възможностите на този кмет и трябва да си отиде и без това не живее в Благоевград.Общината е на автопилот,управлявана от заместници.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *