Жребият е хвърлен, двете ЦСКА един срещу друг на старта

Жребият за програмата на новия сезон в родния елит беше хвърлен вчера и по ирония на съдбата противопостави двете ЦСКА още на старта между 7 и 10 август. Това предизвика ответни реакции в двата лагера, но отново най-култов бе треньор номер 1 на ХХ век у нас Димитър Пенев.

„Какво може да се очаква. Победа за старото ЦСКА. Младото не го познавам още. Като го видя на терена, тогава ще го опозная. Трябваше много по-рано да се изясни въпросът с двете ЦСКА. Феновете могат да си спорят всеки ден. Що се отнася до „Левски“ и че може да фалира, това не ми е в главата“, заяви Стратега от Мировяне, който присъства на церемонията.

Масло в огъня наля собственикът на авиаторите Цветомир Найденов. „Искам да припомня на свободните медии, които са на 111-о място – 4 години вече тези ловешки тарикати ги изписвате ЦСКА, а те са ЦСКА-София, бившите „Литекс“ /Ловеч/, наследник и на ФК „Кърпачев“, ФК „Хисаря“… Нямало да подпишат договора за телевизионните права. Може би искат да подпишат с Детра ТВ, която се излъчва на територията на Ловеч. Чудесна идея. Винаги е по-добре у дома. Нямало страшно да ги свалят в по-долна група, свикнали са… преди време напуснаха терена на Герена срещу „Левски“ и ги извадиха от групата. Направо да отиват във Втора лига при „Ботев“ /Луковит/… Има си ЦСКА от София и нещата ще се нормализират“, коментира хазартният бос, а в отговор феновете на ЦСКА го „изпратиха“ в лудницата в Карлуково.

Другите два интригуващи двубоя в І кръг са битката за Пловдив между съгражданите от „Ботев“ и „Локомотив“ и визитата на Герена на Херо и неговия „Берое“. Вечното дерби между ЦСКА и „Левски“ се падна в последния 13-и есенен кръг.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *