HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Забавен експеримент: Мъж избира дрехите на жена си цяла седмица

Ако помолите съпруга ви да погледне в гардероба и да избере вашето облекло, какво мислите, че ще бъде то?

Дълга червена рокля? Чифт дънки, маратонки и тениска? Или може би бикини?

Bright Side ви кани да разгледате резултатите от един интересен експеримент, в който Колин трябва да избира дрехите на жена си Катлийн цяла седмица.

“Подобно на много жени, имам голям гардероб, пълнен с неща, някои от които никога не съм се носила”, признава Катлийн.

“Въпреки това, доста често си мислех, че нямам какво да облека. Тогава реших да експериментирам и помолих съпруга ми да ми избира дрехите за една седмица. Изборът му наистина ме изненада”, признава жената.

В понеделник сутринта тя предпазливо наблюдава Колин да изследва гардероба й. Има среща с бизнес партньори и изборът на дрехи е важен. ” На няколко пъти исках да се откажа от тази глупава идея, но той беше толкова развълнуван, че дишах и чаках присъдата си”, споделя Катлийн.

Разбира се, избраният тоалет не е подходящ за бизнес среща, смята тя, но според Колин “всичко е покрито, никой няма да се взира и създава пролетно настроение”.

“И все пак, повярвайте ми, всички се втренчиха”, разказва тя. Все пак носи тези дрехи цял ден, а освен това получава много комплименти от колегите й за имиджа си.

Във вторник Катлийн е облечена с бял потник и бяла пола на лимони, комбинирани с бели сандали и цветна чанта. В сряда съпругът й избира черна рокля, защото имат годишнина.

В четвъртък облеклото е забравена на дъното на гардероба къса червена рокля, а в петък дънков гащеризон, тениска и дънково яке.

За уикенда: Кевин облича жена си в събота в спортна оранжева рокля с кецове, а в неделя, за която нямат никакви планове – в официална дълга черна рокля. profit

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *