Забъркаха Десислава в скандал след качено видео в социалната мрежа! Подробности за купона до зори в хотел в Банско

Зимният курорт Банско и фолкпевицата Десислава бяха забъркани в скандал заради качено видео в социалната мрежа, от което се вижда, че в ресторанта на местен хотел тече купон  за рожден ден до зори с повече от 15 гости и се анрушават противоепидемичните мерки. Гостите са забавлявани от фолкпевицата, а на едно от  клипчетата се вижда, че е ангажиран дори и фолклорен оркестър. Датата, според видеата, е 12 февруари – петък, а последното качено видео е от събота.   

Репортер на „Струма” се свърза с маркетинг отдела на отбелязания хотел, но от там бяха категорични, че не са организирали тържества за петъчния ден и поне те не са запознати да е имало някакво тържество. Но поеха ангажимент да проверят.

„Имахме празничен пакет за 14 февруари, но вечерята  представляваше по-специално меню на блок маса, нищо друго”, обясниха от маркетинг отдела. На  информацията, че има клипчета в Инстаграм, които показват доста шумен и многолюден рожден ден, продължил до рано сутринта, отговорът бе:

„Ако някой е правил нещо и си е позволил да кани гости, то ние не сме били информирани по никакъв начин. Организиран празник от хотела в петък не е имало“, отричаха категорично да знаят нещо по въпроса от маркетинг отдела. „Сезонът и без това не върви добре. Ние отворихме малко след нова година и хора има през уикендите. Имахме много резервации от Румъния, но 60 % от тях се анулираха, след като въведоха задължителните писиар тестове”, коментираха още от хотела. 

АСЯ КОЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *