Загубилият кметския вот в Сандански К. Котев се оттегли от ГЕРБ и ОбС

Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напуска постовете, които заема в ПП ГЕРБ и оставка като общински съветник. Това става ясно след изявление на личната му страница във фейсбук.

Публикуваме го без редакторска намеса:

След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната глава.

Постигнахме много. Сандански наистина пое по нов път. Само за 4 години се направиха неща, за които мечтаехме от десетилетия. Детски градини, училища, нова спортна зала, знакови ремонти и инфраструктурни подобрения. Имаме одобрени десетки проекти с осигурено финансиране, които просто трябва да бъдат завършени. Няма нищо, за което да съжалявам, оставям една подредена и работеща община.

Благодаря за енергията и себеотрицанието на екипа ми – на всички хора, с които работихме в Община Сандански. На всичките ми заместник-кметове, на всеки един експерт. Всички успехи постигнахме заедно и са резултат на общия ни труд.

Специални благодарности и към младите хора, които бяха част от тази кампания. Които не спяха и горяха всеки ден в нея. Вие бяхте сърцето и душата на нашия екип и дори само заради Вас всичко си е струвало. Защото показахме, че младите могат не само да са движеща сила на промяната в Сандански, но и нейно лице.

Благодаря на всеки от Вас, който не се огъна и работи да продължим този път, по който заедно поехме. Равносметката днес е ясна – това се оказа недостатъчно.

Показахме, че в политиката може да си почтен, скромен и да не отвръщаш на агресията. Дори, когато тя се опитва да задуши всичко. Че не са нужни много думи, а работа. Вярвам, че това е единственият верен път и времето ще го покаже.

В личен план бих искал да благодаря на семейството си – за подкрепата и силата. Ние оставаме тук в Сандански, защото няма по-хубаво място на света, на което да искаме да живеем. Получих ценни уроци през последната година и мога да кажа, че съм взел своето решение – напускам постовете, които заемам в ПП ГЕРБ и ще депозирам своята оставка като общински съветник. Това е лично решение, без емоция.

От утре ще продължим да се срещаме и аз ще гледам в очите всеки един от Вас. Ще продължа и да се боря за Сандански, макар и с други средства. Защото това е кауза.

Можеш да съжаляваш само, ако не си опитал!

Благодаря Ви приятели!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

7 Коментара

 1. Сима

  Вън!Какво остави сред себе си??? Дупки и кпатери по всички улици, безработица и корупция…некадърен си за всякакви постове.
  А и въобще не искам да те гледам нито в очите нито в гръб.

  Отговор
 2. Венци123

  Котев, много поздрави на Васко бореца, Андро тубата, Епъла, Решката циганина и другите интелигентни момчета, които купуваха цигански вот.

  Отговор
 3. deni

  Не Котев, не! Ти не си тръгваш с вдигната глава, а като наакан. А ако все пак се опитваш да изглеждаш самоуверен, то е защото си нагъл. Ти си срам за Сандански, още от първите дни в общината, още от първите назначения, още с първите неспазени обещания. Ти прикотка цяла банда разбойници – дилъри, измамници, крадци, да работят за теб. По този начин ти опетни ГЕРБ и затова получаваш шут, който обаче е закъснял. Трябваше да те изритат от партията и кметския пост още преди поне година, или поне преди няколко месеца, когато се разрази скандала с къщата на Манолеви, незаконната вода в хотела ти и този на т.нар. Гъзи. Не може да си кмет, а да уреждаш обществени поръчки на откровени криминални типове, за да си перат парите от дрога и кражби. С теб си заминава една престъпна група. Не малко сигнали подадоха хората, че теб Сандански не те иска. Преди четири години ние работихме за теб, като се надявахме, че като изритаме стария крадец Тотев нещо ще се промени. Но не, нещо не се промени. Може би само престъпната шайка, която смуче средства от обществените пари. Този път обаче не можа да надхитриш обществото с миловидни пози. Хората виждаха, че за теб купуваха гласове представители на най-долната наркоманска измет от града и селата и затова заслужено те пращат обратно в цеха, самозабравил се самозванецо.

  Отговор
 4. Фарфуй

  За една година да беше оправил поне входа на града от магистралата! Все същите кръпки и без маркировка. Ето това оставяш!

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *