Започна ли разчистване на сметки! Трети автотърговец на прицел! Задигнаха БМВ-то на Ив. Николов

Посред нощ задигнаха луксозния джип БМВ Х6 на автотърговеца от Дупница Иван Николов, докато той спи. Иван Николов паркирал личния си автомобил във вторник вечерта на обичайното място пред жилищната кооперация, в която живее, на ул. “Шейново” №11 в Дупница. Вчера сутринта на тръгване за автокъщата си край с. Пиперево Ив. Николов не открил джипа на мястото, където го е оставил вечерта. Никой от съседите не е чул съмнителен шум през нощта. Ив. Николов е подал сигнал в полицията в Дупница, че джипът му е откраднат.

Криминалисти коментират, че крадците са действали с модерна технология. С компютър разкодират паролата на автомобила и заглушават алармата. Без излишен шум и за броени минути подкарват набелязания автомобил.

Репортер на “Струма” потърси вчера автотърговеца, но той не бе в дома си. Съседи, изненадани от кражбата, коментираха, че той е семеен и има две деца, познават го като добър човек. Иван Николов е в бизнеса с автомобили от няколко години.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

След зачестилите инциденти с автотърговци през последния месец в Дупница тръгнаха коментари, че става въпрос за разчистване на сметки. Преди около месец посред бял ден задигнаха от незаключения джип на автотърговец, паркиран пред спортната зала, 10 000 лв. и документи за 6 автомобила. След издирване от полицията в Дупница е открит 50-г. мъж от София, който е задигнал парите и документите. Оказало се, че кражбата е заради неуредени сметки.

Както “Струма” писа, преди дни беше запален джип “Мазда” в двора на Мартин Г., който също се занимава с продажба на автомобили. Коментарът в квартала също бе, че става въпрос за неуредени сметки. 

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *