Закъснели постове на Алекс Раева от Занзибар притесниха приятелите на половинката й Л. Палаханов, че ще пропусне вота в неделя

Популярният благоевградчанин Любомир /Бубата/ Палаханов хвърли в смут приятелите си, че дни преди толкова важните за страната избори се е запилял на почивка в станалата модна напоследък дестинация Занзибар заедно с красивата си половинка, певицата Алекс Раева, и ще пропусне вота на 4 април.

Повод за притеснението им се оказа пост в Инстаграм на самата Раева, която е написала „Пека се”, придружен от атрактивни снимки от екзотичното място. Алекс, която е завършила художествена академия и има усет към красивото, впечатлява с артистична фотосесия на местни дечица, заради което последователите й в мрежата я съветват да се откаже от пеенето, което и без това не носи доходи през  последната година заради пандемията, и да се посвети на фотографията.

„Не сме в Занзибар, Алекс просто сега си поства снимките, тя беше там с приятели преди повече от месец”, коментира Любомир Палаханов, който добавя, че си е в Благоевград и може да бъде видян да се разхожда с велосипед от активно спортуващите в парк Бачиново.

ПЕТКО КАРАКОЛЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *