Заловиха трима с дрога в Пиринско, преспаха в ареста

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

На 05.10.2018г. около 23:23 часа в с.Дебрен, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е спрян за проверка лек автомобил „Сеат Леон“, управляван от М.В./24г./ от с.Господинци, общ.Гоце Делчев. С техническо средство е установено, че същия шофира след употреба на наркотични вещества. М.В. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

На 06.10.2018г. около 14:20 часа в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на Й.Ч./22г./ от гр.Гоце Делчев. У същият е намерено и иззето около 0,6 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин. Й.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 06.10.2018г. около 16:30 часа в гр.Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на К.С./18г./ от с.Мосомище. У лицето са намерени и иззети: около 0,3 грама амфетамин и около 1,3 грама марихуана. К.С. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *