HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Залята с киселина жена се влюби и сгоди… по телефона!

В повърхностния свят, в който живеем, изглежда, външният вид не просто играе важна роля, но той е единственото нещо, в което хората се влюбват. Понякога, дори при наличието на невероятен характер и добра същност, някой може да не иска да ги опознае заради външния вид. Но всеизвестен факт е, че всяко правило си има изключение и не бива да правим подобни изводи посредством частни случаи, пише dnes.bg. Изключение прави индийска двойка, чиято любов не е от пръв поглед, а от „пръв звук”.

Лалита Бен Банси и съпругът й Рави Шанкар Сингх се влюбват веднага щом чуват гласовете си, след като дамата набира грешен телефонен номер. От тогава те всеки ден се чуват по телефона, а днес вече могат да се похвалят със свое собствено семейство.

Банси е обезобразена след нападение от свой роднина. Той я залива с киселина и се налага момичето да се подложи на множество операции. Това скрива красивите ѝ черти, но не за всички…Сингх ги намира в гласа ѝ, а по-късно и в същността ѝ. „Не се интересувам от състоянието на нейното лице. Тя е сладка.”, казва младоженецът.

„Кой би помислил, че след киселинна атака и 17 операции някога ще намеря любовта. Ето, че това се случи.”, споделя 26-годишното момиче по време на церемонията. За да се стигне до този прекрасен момент, Банси набира по случайност номера на Сингх. Това е доказателство, че най-хубавите неща в живота не се случват по план.   „Разговорите продължаваха ежедневно. И по време на един от многото аз ѝ предложих. Влюбих се в гласа й.”, казва Сингх.   Много двойки се влюбват в лицето на партньора и идва време, в което се развеждат. Но според младата двойка тази съдба няма да ги сполети, защото тяхната любов е на друго ниво – те не са се влюбили един в друг заради външни черти, а по-скоро заради добротата, безценната същност и щастието, което даряват на тях самите и на околните.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *