Зам. кметицата на Петрич М. Салaгьорова омъжи прелестната си дъщеря за адвокат от Самоков

Заместник-кметицата на Петрич Минка Салагьорова даде дъщеря си Теодора на приятеля й Светослав Михайлов чак след обещанието му да се грижи за нея в радост и тъга, в здраве и болести. Запленен от невероятно красивата булка, младият адвокат от Самоков хич и не помисли да се пазари и побърза да надене на нежното пръстче на любимата си сватбения пръстен. Веднага след това Теди, която е телевизионен журналист, прибави към фамилията си Салагьорова и името на съпруга си.
Стилното сватбено тържество се състоя в ресторант в София, където двамата живеят. Сватбата бе естествено продължение на романтичната им любов, продължила 5 години. Кумове на младото семейство бяха състуденти на Светослав от Монтана. Свидетели в най-щастливия ден на красивата двойка станаха техни приятели и роднини, сред които видимо се открояваха палавите шаферки на Теди.
Сред най-възторжените гости на сватбата бе сестрата на булката – не по-малко красивата от нея Николина, която учи в Германия строително инженерство. Въпреки че Ники още не е омъжена, сватбеният букет бе грабнат не от нея, а от приятелка на булката, за която Минка Салагьорова сподели пред “Струма” конфиденциалната информация, че много скоро и на нея ще й се наложи да търси булчинска рокля.
ВАНЯ СИМЕОНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *