Зам. кметът на Петрич Илко Стоянов с шегаджийски пост за ЧРД “Легендите са родени през юни” се нареди до Меси и Федерер

С шегаджийски пост зам. кметът на Петрич Илко Стоянов отбеляза в социалната мрежа рождения си ден в четвъртък. Известен като ревностен фен на футбола и спорта въобще, Илко бе публикувал своя снимка с надпис “Легендите са родени през юни”, т.е. през неговия месец.
С аналогичния надпис той бе публикувал до себе си спортни легенди, родени през същия месец – футболният гений на Барселона Лионел Меси и царят на корта Федерер. На работното си място в община Петрич заместник-кметът почерпи с бонбони колегите си, които му пожелаха най-вече здраве, лични и професионални успехи. Подаръци нямаше, тъй като те са забранени в общинската администрация.
Иначе рожденикът, който е и общински съветник в Благоевград, през целия ден получаваше поздравления във Фейсбук. Над 400 приятели от социалната мрежа бяха изпратили картички, пожелания и музикални поздрави в дневника му, отделно от това, валяха честитки на лични съобщения, по телефона и на живо от политици, адвокати, прокурори, съдии. Лавината от поздрави продължи и вчера на патерици, като на всеки бе отправена персонална благодарност от чаровния управник.
БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *