Зам. министърът на икономиката Ал. Манолев стана татко за трети път, малкият юнак кръстен на дядо си Димитър

Стотици пъти зам. министърът на икономиката Александър Манолев чу и прочете на монитора и в телефона си „Честито!”, след като по обяд обяви раждането на третото си дете.

Сред първите поздравили го бяха депутатите от ГЕРБ Даниела Савеклиева и Александър Мацурев, а на пожеланията бебчето да расте много щастливо гордият татко отговаряше в мрежата с емотиконче на две молитвено слепени длани, олицетворяващи християнския отговор „Амин! Дай, Боже!”.

След двете каки най-младият член на фамилия Манолеви този път е момче и ще носи името на дядо си по бащина линия – бившия митничар и многогодишен кмет на петричкото с. Кулата Димитър Манолев. Юначето изплака в столична клиника с перфектните за момченце мерки – 3,300 кг и 50 см, и веднага даде заявка, че ще стане спортист като татко си и сестричките си – момиченцата са в ІІІ и VІ клас и редовно през зимата карат с баща си ски на Банско.

„Женското царство вкъщи приключва – мъжете вече сме двама! И да знаете – да си баща за трети път е три пъти по-хубаво:))))”, коментира емоционално Манолев, след което благодари на красивата си съпруга Надя за сполетялото го щастие.

Малко по-късно 43-годишният татко прояви прословутото си чувство за хумор, като качи на официалната си страница като зам. министър във фейса клип с негова тв изява от същата сутрин под закачливия анонс „Ако се чудите как изглежда човек, на когото му се е наложило да даде телевизионно интервю около час след като е разбрал, че е станал баща за трети път… Дано съм бил убедителен”.

Без всякакви съмнения, освен Александър Манолев вчера един от най-щастливите и горди членове на фамилията бе дядо Митко, който продължава да живее в с. Кулата. Тази година му се очерта късметлийска още на Коледа, когато паричката от питката се падна в него, а сега се появи и внучето, което ще продължи името му.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *