Семейство от Югозапада гост на сватбата на годината! Видният политик подари икона на младоженците Волен и Деница, тропна хоро с първия секретар на руското посолство

Икона на Свети Мина, пазител на децата и семейството, и красив букет подариха зам. областният управител на Кюстендил Райчо Цветин и съпругата му Емилия на младоженците Волен Сидеров и Деница Гаджева. Цветин като виден атакист в Югозапада бе единственият от Кюстендилско с официална покана за най-коментираната сватба през годината.
“Само моето семейство от нашата област беше поканено на сватбата, което ме ласкае и ми дава самочувствие, че съм уважаван от лидера В. Сидеров”, каза пред “Струма” Цветин. Той се съгласи да вдигне малко завесата на ВИП събитието:
“Волен Сидеров е любител на българската естрада. На сватбата пяха всички известни певци – като се започне от Васил Найденов, който изнесе цял концерт, и се завърши с Миро от “Каризма”, Тони Димитрова… Руският посланик Анатолий Макаров се разтопи от удоволствие, като слушаше българските естрадни песни. Придружаваше го млада дама, първи секретар на посолството на Русия в България. С нея си тропнахме българско хоро”, разказа зам. областният управител Райчо Цветин.
Двамата със съпругата му Емилия са запечатани и на историческия кадър с всичките гости на сватбата, той е облечен в елегантен костюм, а тя в стилна дълга черна рокля.
Емилия Цветина е винаги неотлъчно до съпруга си на официални тържества, тя работи като началник отдел в Социално подпомагане – Благоевград.
НЕВЕНА ВАСИЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *