Зам. областният Р. Цветин: Два часа пътувах от Рила до Кюстендил, крайно време е пътното да поеме отговорност за непочистените от снега пътища

„Два часа пътувах с колата от Рила до Кюстендил завчера в снега, за да стигна за работа”, разказа вчера пред репортер на „Струма” зам. областният управител на Кюстендилска област Райчо Цветин.

„Заради пътя, който по-скоро приличаше на писта за бобслей, пред очите ми стана верижна катастрофа. Четири коли се удариха. Пътят от Рилския манастир до Благоевград беше почистен и опесъчен само в Кочериново. Крайно време е Областно пътно управление да поеме отговорност за несвършена работа”, заяви Р. Цветин.

„Предния ден пътувах за кюстендилското село Четирци. Пътят беше почистен от снега, но също не беше опесъчен, а това крие риск от катастрофи”, допълни зам. губернаторът.  

Райчо Цветин всеки ден пътува със собствения си автомобил от Благоевград до Кюстендил, където работи. Понякога маршрутът му е Рила-Кюстендил, тъй като тъщата му живее в планинското градче и той и семейството му често й гостуват.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *