Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Топ теми

Заплеснала се по тв сапунка домакиня остави тенджерата с боб да загори, уплашени от пушека съседи в жк „Дупница” вдигнаха на крак пожарникари и медици

Огромен клон на черница, засадена преди 30 години, се отчупи под напора на вятъра при бурята, която се изви завчера в Дупница, падна върху два ел. проводника на ул. “Клокотница” и предизвика паника сред живеещите на улицата.

„Преди час се обадих на тел. 112 да търся помощ. Има опасност, ако проводниците се скъсат, да стане голяма беля, токът да убие човек. Съобщих и за два клона от друго дърво, паднали в реката. От общината дойдоха, извадиха единия клон, другия го оставиха”, заяви разтревожена по телефона Катя Тегаркова. След повторното й обаждане на тел. 112 проблемът е отстранен.

В същото време живеещи в дупнишкия жк “Дупница” изпаднали в комична ситуация, след като изплашени от ежедневните гръмотевици, позвънили на тел. 112 и съобщили, че от терасата на един от блоковете в комплекса се извива пушек и мирише на изгоряло. За броени минути на място пристигнали екипи на пожарната и линейка на Спешен център в града. Огнеборци и лекари се качили до 6-ия етаж, където ги посрещнала изненадана домакинята.

Оказало се, че 62-годишната жена сложила да вари боб на котлона на терасата. Заплеснала се по сапунка по телевизията и забравила за него. Водата от тенджерата се изпарила и фасулът започнал да гори. От това бил пушекът, извил се от терасата на апартамента, заради който съседите сигнализирали.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *