Започва цикъл за реализация на най-смелите ни мечти! Слънцето направи точен съвпад с Юпитер!

Слънцето направи точен съвпад с Юпитер в Стрелец.

Виталността се увеличава, когато изграждаме доверието си. Чувстваме се по-щедри, оптимистични и обединени под това влияние.

Може да мечтаем за по-голямо признание и уважение и с нашето щедро отношение и грижа към благополучието на другите, лесно ще постигнем това, което искаме.

С този съвпад започна новият годишен цикъл за реализация на нашите цели и най-смели мечти.

Транзитът дава чувство за благополучие, щастие и оптимизъм, както и предпоставки за личен, професионален и духовен растеж.

Разширението е ключовата дума за всички области на живота. Време е да помислите за създаване на нови връзки, инвестиции в творчески и интелектуални проекти, придобиване на образователна степен, квалификационни курсове, семинари, ретрийти и пътешествия.

Гордостта, високомерието  и алчността са негативните проявления на аспекта и биха попречили на изпълнението на желанията и привличането на късмета.

Друго препятствие в осъществяването на нашите цели може да бъде неразрешено предизвикателство и неизяснена спорна ситуация от средата на октомври. Квадратурата на Марс с ретрограден Меркурий би довела до раздразнение, неефективна комуникация, неясни цели и идеи, невъзможност за водене на диалог.

Този цикъл мощно подкрепя вярата, енергията, духа, оптимизма, късмета и доброто настроение, затова онези които искат да имат всичко това през идната една година, ще е добре днес да работят върху изпълнението на своите желания.

Това е един от най-благоприятните периоди от годината именно защото планетата на късмета, щастието и изобилето – Юпитер е в точен съвпад със Слънцето в Стрелец.  Това ни дава енергия, желание за живот и вярва в най-смелите ни мечти. Всеки от нас успява да види щастието и да го открие в малките неща. Не е нужно на всеки от нас да се случи конкретно събитие – какво по-хубаво от това да се чувстваме щастливи, дори и без повод? Направете нещо за себе си, което отлагате дълго. Така ще отключите много енергия и ще повишите своята вибрация.

В този период е хубаво да правите неща, за които ви трябва много голям късмет. Например – важен разговор, е-мейл, среща и др. Или просто покажете на близките си, че ги обичате и държите на тях.

Периодът е благоприятен и за привличане на полезни връзки, осъществяване контакти с влиятелни хора. Засилва се оптимизма, великодушието и доброжелателното отношение.

Много е вероятно сега да има увеличение на заплатата, даване на премия, награди, похвали, материална помощ, повишение в длъжност. Може тези дни дори да си опитвате късмета в лотарията и тотото.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *