Започна тайното гласуване за ректор на ЮЗУ

6 часа след началото на Общото събрание, на което бяха изслушани петимата кандидати за ректор на ЮЗУ се пристъпи към тайно гласуване за ръководния пост.

Въпреки предложението на студентите и докторантите, 50 на брой, да гласуват в отделна секция това не беше прието. Урните са 6 и те ще пуснат своя вот в една от тях.

Припомняме, че кандидатите за ректор на най-големия ВУЗ в Югозападна България са: проф. Борислав Юруков, който се бори за втори мандат, д.н. Иван Мирчев, досегашните зам. ректори – проф. Георги Апостолов и проф. д-р Антони Стоилов и досегашният декан на факултета по педагогика Траян Попкочев.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

4 Коментара

  1. Присъствал

    Алоу, “Струма”, студентите и докторантите предложиха всеки от тях да гласува в урната на неговия си факултет, а не в отделна урна! Кореспондентът ви или не е разбрал, или е пил безплатно кафе извън залата!

    Отговори
  2. Знаещ

    Папурко пак се представил достойно. Лизач. С измислени гласове за нищожеството Юруков. Той не е нито д-р, нито доц.нито проф. И няма право да е там кандидат. Защото други са писали вместо него….

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *