Заснемат повторно сцени от новия филм за Джеймс Бонд

Създателите на новия филм за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака” са изправени пред проблема да презаснемат някои сцени заради поредното отлагане на премиерата, съобщи в. „Индипендънт”.

Преправянето на филма се налага, защото някои от устройствата, използвани от супершпионина, остаряват. Спонсорите, които са сключили договори за скрита реклама, се притесняват, че зрителите няма да видят водещите им модели.

Първоначално „Смъртта може да почака” трябваше да излезе на екран през пролетта на миналата година. Поредното отлагане е за октомври тази година.

„Подробностите за устройствата са тайна, но всички знаят, че Бонд винаги използва само най-новото”, каза човек, запознат със ситуацията. Проблемът е, че някои от тях, не само използваните от Даниъл Крейг в ролята на Бонд, но и от други актьори, вече ще са известни на зрителите.

Големите технологични компании искат звездите да използват само нови и перспективни продукти, за да може феновете да се запалят по тях. Това означава, че някои сцени трябва да бъдат променени много внимателно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *