Застрахователният бос В. Василев-Клеменца събира погледите на дупничани с впечатляващ „Хамър”

Застрахователният бос от Дупница Васил Василев-Клеменца изневери на марката автомобили “Шевролет”. След като от доста време той и дъщеря му Дарина се движат с автомобили “Шевролет” по улиците на Дупница, вчера В. Василев-Клеменца  беше забелязан да спира пред триажния кабинет в града с впечатляващ джип “Хамър” с транзитни номера. Той се е тествал за К-19, резултатът от теста му е отрицателен.

Васил Василев-Клеменца се занимава със застрахователна дейност. По време на управлението на Дупница от Атанас Янев той беше част от Консултативния съвет към общината, създаден от Братя Галеви.

Любопитен факт от живоа му е, че е завършил Духовната академия, получил е и най-високото отличие на Чешката православна църква – орден “Св. Кирил и Методий”, и декрет за безкористна и всеотдайна работа за вечна слава на Светата православна църква. Отличието му е връчено от Патриарха на чешката църква Христофор 

Както “Струма” писа, чичото на Клеменца – свещеник Пламен Тодоров, е бил настоятел на Българската православна общност в Прага.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *