Защитник на „Пирин“ изгоря в драмата срещу „Хебър“, наставникът И. Тренчев рискува със състава и спечели

Защитник на „Пирин“ изгоря в драмата 3:1 срещу „Хебър“. На стадион „Христо Гюлеметов-Бонбона“ в Брацигово петия си жълт картон през сезона заработи десният бек Била Антонио, който пропуска домакинството идната седмица срещу „Локомотив“ /ГО/. Наставникът на орлетата Иво Тренчев рискува с промяна в стартовия състав, която се оказа ключова. Младокът Иво Михайлов се отблагодари за титулярното място с два красиви гола в рамките на броени секунди, които се оказаха решаващи за крайния изход. Нападателят се озова на стрелкови позиции, овладявайки и в двата случай далечни подавания между тромавите централни бранители на пазарджиклии. Първото попадение вкара с елегантен прехвърлящ удар над вратаря, а второто с шут в долния десен ъгъл на мрежата.

„В предните мачове момчето влизаше на смяна и пропускаше подобни положения. Затова сега реших да започне срещата и всичко му се получи. Той е интересен играч, малко нестандартен, но има хляб в него. Прецених, че Влади Златинов не е за такъв двубой, макар че беше в готовност да помогне при нужда”, поясни решението си да остави ветерана на пейката старшията на благоевградчани.

Излежалият наказание от 3 мача Руслан Иванов излезе срещу бившия си отбор вместо Мартин Динов, което наложи на фланга да мине бразилецът Габриел Перейра, но техничарят нямаше проблеми с адаптацията. След дълго отсъствие първи игрови минути записа Димитър Благов.

„С изключение на една-две грешки стояхме добре в защита. Извадихме малко късмет, но пък, от друга страна, можехме да отбележим поне още два гола. Забравяме за този мач и вече гледаме към следващия с горнооряховци, защото победата в Брацигово ще се обезсмисли, ако не вземем трите точки идния четвъртък пред собствена публика”, продължи да бъде здраво стъпил на земята И. Тренчев.

Местните фенове посрещнаха поражението с дюдюкания, насочени главно към треньора Николай Митов-Жадното, с което отправиха сигнал към клубното ръководство да му бие дузпата.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...




Д. Благов се завърна в игра след дълго лечение

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *