Защо един мъж ви изневерява, а след това ви моли да не го напуснете?

Всички правим грешки в любовта, но някои имат твърде висока цена. И когато разберем, че не си е струвало, искаме да върнем времето назад. И понеже не можем да направим това, искаме прошка.

Защо един мъж ви изневерява, а след това ви моли да не го напускате? В даден момент мъжът до вас решава, че има нужда от нещо ново и различно и залитва в погрешна посока. Когато това се случи, той не рядко разбира, че не си е струвало и изневярата не му е донесла желаното щастие. И когато разбира това, осъзнава жестоките последици върху връзката ви. Ако и вие сте разбрали за предателството му, той няма друг избор, освен да ви моли да простите.

Не всяко нещо, което си пожелаваме, ни носи очакваното удовлетворение. След като сме се отдали на изкушението, понякога си даваме сметка колко безсмислено е било и колко голям риск сме поели. И наистина искрено съжаляваме за сторенето. Ако това наистина е така и с мъжа до вас, имате шанс да поправите връзката. Но ако той моли за прошка само за да му се размине, вероятно ще повтори грешката си.

При някои двойки изневярата не се оказва окончателна раздяла. Има и такива, които съумяват да се справят с нея и да възобновят отношенията си. Но пак казваме, това е възможно само ако прегрешилият партньор съжалява наистина и е готов да се промени.

В такава ситуация тези, които избират да останат заедно, се опитват да коригират грешките си и да поправят стореното. Връзката след такова предателство е възможна само ако не се запазва заради материални облаги или други фактори, нямащи нищо общо с любовта.

Вероятно ще кажете, че който обича, не изневерява, но за съжаление това не винаги е така. В дългосрочните връзки има много фактори, които оказват влияние върху устойчивостта на отношенията. Ако не полагаме достатъчно усилия да запазим романтиката и тръпката, понякога неудовлетвореният партньор търси “утеха” навън.

Защо един мъж ви изневерява, а след това ви моли да не го напускате? Той иска прошка, защото се чувства виновен. Иначе просто би си тръгнал, без да се бори за вас. Това обаче не е голяма утеха, когато човек е наранен. Ето защо е важно и двамата да си дадете повече време и да осмислите това, което се е случило.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *